ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BREAKING NEWS: VTM: “Brusselse politie vermoordt 12 mensen per jaar” – 't Scheldt

BREAKING NEWS: VTM: “Brusselse politie vermoordt 12 mensen per jaar”

De gezamenlijke ‘tScheldt redactie viel uit haar stoel tijdens het VTM nieuws gisterenavond…

Heeft u het gezien, beste lezer? Woensdagavond in ‘Het nieuws’ van VTM? Een Brusselse gutmensch die deelnam aan de ‘Stille wake voor Ibrahima met de hartafwijking’ mocht het komen uitleggen voor de microfoon van de VTM-reporter. “Er moet een einde komen aan het politiegeweld in Brussel”, zo klonk het. “Elke maand sterft hier iemand in de handen van de politie.”

Deze bewering werd zonder commentaar of duiding in de Vlaamse huiskamers geslingerd. Voor VTM is het helemaal woke wanneer iemand zegt dat de Brusselse politie twaalf mensen per jaar vermoordt.

Waar of niet waar? Twitter houdt het account van het VTM-nieuws as we speak tegen het licht!

***

Steun de échte Vrije Meningsuiting! Kies een abonnement op ‘tScheldt:

5 reacties op “BREAKING NEWS: VTM: “Brusselse politie vermoordt 12 mensen per jaar”

  1. “Nog beter” is Alexis De Swaef, de advocaat van”de familie”, die op de demonstratie het volgende stelde “‘Was Ibrahima niet zwart geweest, dan had hij nog geleefd. Mijn witte kinderen zou ¬zoiets nooit overkomen.’ “….
    Fijn dat deze advocaat ervan overtuigd is dat zijn kinderen nooit zullen gaan lopen als de politie hen aanspreekt, én geen hartafwijking hebben.
    Een andere quote , op Bruzz : “ik begrijp dat sommige jongeren op de vlucht slaan voor de politie”. Inderdaad. Iedereen begrijpt dat.

  2. Kleurenblindheid alom!Als die advocaat echt denkt dat hij WITTE kinderen heeft,kan een bezoek aan de oogarts echt nuttig zijn.Ik ben al tientallen keren in het oosten van Afrika geweest,nog nooit een ZWARTE gezien,wel alle mogelijke schakeringen van bruin.Als die mensen zichzelf zwart noemen,gun ik hen dat “geluk”,ieder zijn lol.Als iemand mij “wit” noemt,geef ik direct het adres van mijn uitermate bekwame buurman-oogarts.Ik vraag me af waar ineens dat “witte”mens gedoe vandaan komt.Toch niet uit…Holland?

  3. Wanneer gaat de waarheid eens gepubliceerd worden over de ‘racistische moord op een marokaanse familie begin de jaren 2000? Of de moord op Darimont in Stekene door dezelfde agent die ook Hans Van Temsche heeft neergeschoten!

  4. Ik snap niet dat dit geen gerechterlijke gevolgen heeft. Dezwaef, hitst duidelijk de menigte en de bevolking op.tegen de politie. Mag dit zomaar ? Heeft VTM dan ook geen opvoeding ? Of is dit hun manier om zogezegd “neutraal” te zijn ? Dit is wel niet neutraal zijn, dit is de deugenieten en het crapuul verstevigen in hun losers wereld ! Ik begrijp dus niet dat dit allemaal mag en kan enzelfs gesteund wordt !

  5. Men vraagt zich soms af wie de grootste smeerlappen zijn, het crapuul of de beroepsleugenaars die men “advocaat” noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *