ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Breaking News! Belgische regering komt met nieuwe corona-resultaten! – 't Scheldt

Breaking News! Belgische regering komt met nieuwe corona-resultaten!

Featured Video Play Icon

12 reacties op “Breaking News! Belgische regering komt met nieuwe corona-resultaten!

 1. Aan de taal te horen is het zeker zo’n “cultuurverrijkend” rekenwonder dat de Somersen en de De Blocks hier graag zouden binnen sleuren.

 2. Neenee, die man is gewoon een ZIENER, een marabou, een fetisjist, een voorspeller : hij wéét hoeveel er nog zullen volgen weldra, te weten diegenen die hij zelf besmet heeft;-). Opererende vanuit Dakar (zie rechtboven in het filmpje) kan men vanalles verwachten, Senegalezen zijn dan ook echte bollebozen, op alle gebied (…) waarover we maar niet zullen uitwijden (ja, ik spreek o.a. uit eigen ervaring).
  De laatste discussie i.v.m. de carola-maatregelen is beslecht, de vraag wat men met 5 mag doen en wat men met 10 mag doen. Het antwoord luidt in beide gevallen : groepssex !;-). Resp. en petit comité of in een ruimer verband (die ‘verbinding’ volgens de Gutmenschen). Maar toch veel gel gebruiken, altijd en overal;-).

  1. Dat klopt want 4 maal 1/4 is 4 tot de 4de macht , wat we vieren in Viersel waar we incompetente 4-ologen aan het vierendelen zijn. Wie van de vierschaar wil er een been of een arm om al souveniertje, in de diepvries te bewaren aub ?

  2. Ik heb hem als cursist gehad bij mijn cursus “Kristallen Bol Gapen per correspondentie” Hij was zelfs de achtentwintigste zit gebuisd omdat hij waant “feiten” uit zijn LINKSE duim te kunnen zuigen in plaats van af en toe ook eens zelf in de kristallen bol te komen kijken hier bij ons in Bolswaard, Friesland. Om alle oeverloze misverstanden te vermijden ; ik pak geen cursisten meer aan omdat ik mijn kristallen bol heb laten vallen en er is nu toch wel “een hoek af” zeker, net zoals bij mij. Ik heb een nieuwe besteld bij het failliete Val Saint Lambert

   1. Val st Lambert ?? was da nie Val Saint Kapot ???? mijnen bol lomt vandaar en ik zie ….. ik zie ….. oei da durf ik hier nie schrijven !!

 3. Weinigen weten dat die negers een gans anders telsysteem hanteren. Bij hen is het un, deux, trois, beaucoup, très beaucoup.

 4. Politiek-correct beschouwd klopt die berekening mathematisch “als een Covid-19” want 109 minus die 19 is immers 132, tot spijt van elke objectief-correcte mathematicus die het benijdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *