ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BREAKING: Koen Geens (CD&V) over Vivaldi: “Niet met die bende klojo’s” – 't Scheldt

BREAKING: Koen Geens (CD&V) over Vivaldi: “Niet met die bende klojo’s”

Een hoge CD&V-er stond er bij toen Koen Geens de Vivaldi-bende afschilderde als een bende ‘klojo’s‘… het duurde niet lang vooraleer de ‘tScheldt redactie was ingelicht…

Op je 63ste in de cockpit van de macht, waar het vicepremierschap op je wacht en je voelt je toch versmacht, man, dat wil wat zeggen. Koen Geens, de Slimste CD&V’er ter Wereld, verzaakt aan een pluche portefeuille in de komende federale regering omdat hij het zat is. Al heeft deze olijke nonkel pater 7 jaar ministerieel meegedraaid in de Belgische politieke carrousel, haakt hij nu af om plaats te ruimen voor ‘verjonging en vervrouwelijking’.

Anderen in zijn positie vinden meestal genoegen in een jonge vrouwelijke troosttrut, maar niet Koen. Hij houdt enkel het hoofd recht. Natuurlijk is hem niets menselijks vreemd, zoals zijn biechtvader ongetwijfeld zal beamen. Geenszins heeft Geens zin in de geboorte van de Vivaldi-coalitie die donderdag 1/10 op de politieke werp-wei het levenslicht zal zien.

Zijn vertrek heeft alles te maken met afschuw voor de collega’s met wie hij gedwongen mee samen zou moeten werken. Een hoge christendemocraat (met een groot hart voor ‘tScheldt) heeft Geens letterlijk horen zeggen: ‘Ik ga me niet belachelijk maken. Niet met die bende klojo’s’. Als we bij ‘tScheldt zoiets vernemen, dan rapporteren we dat ogenblikkelijk aan u.

De rest-rechtervleugel van de CD&V is de (ACW)-beweging.net al eeuwen spuugzat. Toch lokken de syndicale Sirenen de partij weer mee in het bad. Nu heeft Koen Geens wel een hoog kameleongehalte maar paars-groen hebben we hem nog niet horen bewonderen. Als potentieel Kamervoorzitter mag hij het-beter betaald-zijn partij betaald zetten.

***

Zelfs bij de CD&V heeft ‘tScheldt een schare fans. En zij fluisteren ons in het oor wat er achter de schermen echt gezegd wordt. Steun het enige  onafhankelijke medium dat Vlaanderen nog rijk is… Neem een abonnement:

6 reacties op “BREAKING: Koen Geens (CD&V) over Vivaldi: “Niet met die bende klojo’s”

  1. Het getuigt alleszins van veel zelfrespect dat hij zich niet met deze “Avanti”(sic) politiek-correct gedegenereerde koehandel wil inlaten en dat siert deze professor. Hij kan nog ‘s morgens bij het scheren in de spiegel kijken zonder van zijn spiegelbeeld te moeten walgen, het weze hem van ganser harte gegund.

  2. Ik denk dat onze tjeef zich tevreden zal moeten stellen met een simpel (edoch niet slecht verloond) zitje in de kamer, om aldus zijn inkomsten als advocaat en het armoezaaiersloontje van professor een beetje aan te dikken. Of misschien schoppen ze hem wel tot in het Europees parlement, de goudmijn waar elke in eigen land uitgespuwde politieker kan gaan uitrusten van het nietsdoen in eigen land.

  3. Eerst zien en dan geloven zei de blinde , deze windhaan heeft al meermaals zijn kar gekeerd ,koning der
    iniustitiam ,eregast op kiftars van Zwankendamme tot Welkenraedt ,promotor van het Islam kalifaat en beschermer van politiek benoemde “correcte” magistraten ,van die boer geen eieren !

  4. Zeven jaar op justitie en net zoals zijn voorgangers heeft hij er als advocaat niets van gebakken. De leuze van deze laatsten is immers ” maak van een oplossing een probleem ” De rest kan de goegemeente er zelf bij denken.

  5. Hij zal al wel langer begrepen hebben dat hij niet de bekwaamheid bezit om Justitie naar een behoorlijk peil te tillen. Tegelijk is het ook moeilijk om alle kritiek te pareren, die je veroorzaakt door voor links en rechts verschillende maatstaven te hanteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *