ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent “Borst Vooruit”, Van Overtveldt, “denk aan uw zuster!” – 't Scheldt

“Borst Vooruit”, Van Overtveldt, “denk aan uw zuster!”

Het nieuwste afleidingsmanoeuvre van pover Paars heet Johan Van Overtveldt (N-VA)…

Paars is Paars, blijft Paars

Eindelijk is corona overwonnen! Of toch niet? Als men het prioriteitenlijstje van deze VivALdi-regering beziet, zou je denken van wel! Mr. Q, notoir opportunist en “wiet blower”, gaf al het voorbeeld: terwijl massa’s zelfstandigen blijven flirten met de grens van het faillissement, of er al een poosje glad over zijn gegaan, loontrekkenden op tijdelijke of definitieve werkloosheid gezet worden en bedrijven – zelfs de “too big to fails” – die in normale tijden al amper draaglijke fiscale en andere druk niet meer kunnen trotseren, gaat hij zich uitgebreid bezighouden met de onbekende “x’en” tussen de “m’s” en de “v’s” of met de strafbaarstelling van “hatespeech” – een term als een legbatterij uit de poco-newspeak”, waarin elke malle kip wel een ei kwijt kan.

Dat het Paars van 2020 akelig veel weg heeft van het Paars van 1999-2003, de regering van landverrader Guy Verhofstadt, is een understatement! Het déjà vu is tekenend! Ofschoon het hoofd moet geboden worden aan torenhoge problemen van essentiële aard – waarbij leven en dood van onze beschaving en levenswijze in het geding is; denk aan corona maar toch ook aan Samuel Paty (Parijs) of Simonne -“Zeg aan mijn kinderen dat ik van ze hou!”- Barreto Silva! – gaan zij nog wat verder kleien en klooien met ethische dossiers en probleem-verdoezelende poco-idiotie.

De “Verlosser op de Dag des Oordeels” van de CD&V

Dat het Paars van 2020 ook nog de palliatieve CD&V uit de anti-VB-grabbelton wist mee te ritsen, levert geen profijt op. Uit de zak met hoogst middelmatige figuren werd Sammy Mahdi tevoorschijn getoverd, wiens beleid zich uitstrekt tussen de uitersten van wat hij zegt en wat hij doet … en dat zijn onbevlekte antoniemen! Hij wil inzetten op “vrijwillige terugkeer” (wat al jaren mislukt), maar versterkt gevoelig de reeds aanwezige vijfde colonne – waarvan er eentje in Nice al gelijk begon te koppensnellen – door ze fysiek terug naar het “Klein Kasteeltje” te halen, dat hij eerder nog definitief wilde sluiten. In het Arabisch is een Mahdi de “verlosser” die aan het eind der tijden terugkomt om te oordelen. Een soort islamitische messias dus. Maar geloof me, het zullen niet wij zijn, die gered gaan worden!

“He’s gay”

Het nieuwste afleidingsmanoeuvre van pover Paars heet Johan Van Overtveldt (N-VA), gewezen minister van Financiën in de regering Michel I, thans Europarlementslid en voorzitter van de Begrotingscommissie. Om tijdens een persconferentie de verspreking van de woordvoerder die het woord gaf aan vrt-journalist – “madam” (Riadh) Bahri – te ontmijnen, verduidelijkte Van Overtveldt de gaffel door tussen de tanden te fluisteren: “He’s gay”, naar alle waarschijnlijkheid gniffelend omdat de verspreking zich net bij hem voordeed en geenszins omdat de gewezen minister welke afkeurende of denigrerende opmerking dan ook over de homoseksualiteit van Bahri wereldkundig wilde maken.

Onmiddellijk werd al het dringende werk terzijde geschoven en de polarisatiemachine in gang gezet. Klokkenluider van dienst was de knorrige Orry Van de Wauwer (CD&V), die als Vlaams parlementair jolig bijklust en cumuleert in de niet-verkozen Belgische senaat. Al jaren wacht hij op het grotere werk, maar liep tot op heden altijd met zijn wroetschijf en krulstaart (he’s also gay, you know!) tegen het glazen plafond van zijn inslapende partij. “Gay zijn is normaal” tweette hij ferm, waarop de “asielverlosser”, als een “gedachteprefect” van Ordendsburg Vogelsang, in bloedeigenste persoon het bericht retweette met de vraag: “Graag uitleg”.

Links en de islam

Voor wie nog niet doorheeft waarom de Mahdi’s en Bahri’s van deze wereld zo goed aarden in deze contreien, ziehier het antwoord. Omdat er geen gebenedijd verschil meer bestaat tussen de islam en links. Natuurlijk is het al ergerlijk genoeg dat de hangmat, waarin het knus hangen is voor deze lui, zo comfortabel ligt. Maar er is veel meer dan dat! Beiden lijden aan de “ontmenselijking”, die ze anderen zo kwalijk nemen. De god van de islam toornt dermate hoog boven de gelovigen uit, dat hij zich nooit op aarde heeft laten zien en zelfs een analfabetische pedo-profeet behoefde om zijn boek op te schrijven. De idealen van Links toornen, op identieke wijze, dermate hoog boven alle menselijkheid uit zodat geen feilbare mens zich nog bewust of onbewust, bedoeld of onbedoeld de kleinste aller missers, vergissingen of uitglijders kan veroorloven.

Wie een leuke cartoon laat zien; de god – die de zijne niet is – relativeert of zijn volgelingen op wettelijke plichten, anders dan van hun sharia, wijst, ziet letterlijk de hakbijl vallen en z’n kop rollen; wie de abnormaliteit niet normaliseert, het aloude kinderfeest van Sinterklaas of zwarte Piet wil vieren, zich verspreekt of een onschuldig grapje ten beste geeft, wordt per direct en figuurlijk burgerlijk dood verklaard. Ontslag of excuses worden geëist. Door het woestijnzand dient gekropen, waarbij zelfbevlekking en dito ontkenning nog mooi meegenomen zijn bovendien! De mens mag van links niet langer mens zijn, maar wel een voorgeprogrammeerde en binaire robot.

Voor de geïnteresseerden: dit is nu het onderscheid tussen ontmenselijkt links en islam, aan de ene kant, en het authentieke katholicisme, aan de andere kant: de God van de katholieken kent, middels het sacrament van de biecht, nog wél de vergeving, maar dit geheel ter zijde.

Komaan, Van Overtveldt! Kop op, Johan!

De enige manier om, voor eens en voor altijd, komaf met die links-islamitische ontmenselijking te maken, is ze volkomen te negeren! Kruip niet door het zand, Johan! Ontmenselijk U niet voor reeds ontmenselijkten! Doe een “Mitterrand-ke” en blaf terug: “Et alors?” norse Orry of “So what?” melige Mahdi. Of doe zoals die andere Fransman. Toen in Parijs de mei ’68-revolte escaleerde, was De Gaulle op officieel bezoek in Roemenië, vandaaruit gaf hij op 19 mei een oratie, waarin hij de onsterfelijke woorden sprak: “La réforme, oui; la chienlit, non!” Vertaald: “hervormingen, ja; schijt-in-bed, nee!”

Homofilie bestaat, maar het blijft een minderheid in de samenleving. Erkenning ervan komt neer op de “hervorming”, en daarmee basta. Iedereen die, duidend of grinnikend, het prille begin van een niet eens geringschattende opmerking daarover maakt aan de linkse schandpaal nagelen, is echt wel uit den boze. “La chienlit”, de schijt-in-bed, de zwijnenboel, “ce sont eux!” Dat ze elders en in minder heikele tijden gaan polariseren vanop hun christendemocratisch doodsbed! Kop op, Johan! Geef dus vooral geen uitleg aan die mediocre melkmuilen. Toen er nog een leger die naam waardig bestond, riep menig sergeant tijdens de parades: “Borst vooruit! Denk aan uw zuster!” Een meer dan te volgen voorbeeld, me dunkt.

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement.

10 reacties op ““Borst Vooruit”, Van Overtveldt, “denk aan uw zuster!”

 1. Ik ben geen linkse landverrader, geen groene geitenwollen sok, geen flikker of transgender en ook geen neger. Evenmin lees ik het rode vod Humo of Het Laagste Nieuws. Ben ik nog normaal?

  1. Normaal betekent “volgens de norm” en de politiek-correcte norm is omgekeerd van de objectief-correcte, getrukeerd en mismeesterd met als “positieve actie”(sic) gecamoufleerde “heterofobe discriminatie”

 2. Van Overtveld hanteerde “gay” in de PoCo-miseesterde, betekenis van het begrip. Immers, “gay” betekent “vrolijk” in zijn originele betekenis van het woord. Door een politiek-correct ontaarde begripsverdraaiing heeft één of ander Inquisitoire PoCo-pipo of pipa het later geflikt om het naar een holebi-context te verplaatsen. Hegel wist al dat “denken” en “taal” onlosmakelijk met elkaar verweven zijn. DAAROM dat PoCo-Inquisiteurs traditionele begrippen zoals “gay”, “nicht”, “jongere” , “permissiviteit”, “Vrijheid van Meninguiting” etc…uithollen en daarna farceren met een totaal andere, mismeesterde , PoCo-geijkte begripsinhoud. Zo werd “permissiviteit” gefarceerd met een pollepel “vermeende verdraagzaamheid” en werd “Vrijheid van Meningsuiting” eens geledigd, enkel opgepompt met aangebrande, gebakken lucht. “Il faut le faire !” Waarmee de notie “jongere”(ge weet wel !) eens uitgelepeld, nadien gefarceerd werd, is een publiek “geheim”(sic) enkel aan Rechtse Mensen geopenbaard door de Heilige Geest.

 3. Het is dankzij het voorlopig nog progressieve gematigde bewind dat jullie hier volop mogen spekken en de samenleving volpompen met haat en verderf. Jullie zouden daar maar wat graag verandering in brengen. Het verbaast me telkens hoeveel overeenkomst jullie hebben met de extreme Islam. Samen homo’s haten, vrouwen binnenhouden, media controleren, klimaat negeren… Jullie droom maatschappij. Triest om te zien hoe de meeste volgers hier gewoon tegen hun eigen zaak in meelopen.

  1. Frank van ‘tScheldt is homo. Nicki is de meest scherpe pen van de ‘tScheldt redactie. Ze heeft geen thuis (denken we). Ze schijnt op de redactie te wonen. Mo Vanelders is een moslim die al 20 jaar voor ‘tScheldt schrijft. SD en DR zijn groene milieu-activisten die in hun vrije tijd cartoons tekenen voor ‘tScheldt. En…. media controleren…. Wie? ‘tScheldt. Ha, grappig, we zijn zo onafhankelijk dat het pijn doet. Het lijkt ons dat vooral jij in een parallelle werkelijkheid leeft. (‘tScheldt)

  2. Spant de dwangbuis niet te erg en hoe moet gij dan gaan pissen vermits die toch langs achter toegeknoopt is door een verpleger van het ….”Instituut'(sic) ? “Spekken”, is noch kosher noch halal vermits “varkensvlees.”
   U bent dus niet zo politiek-correct als u waarschijnlijk hoopte te zijn, maar waarschijnlijk wel zot gemaakt aan de islamofiele PoCo-Loge univ met een Master in de Linksologie zeker ?

 4. Haha, jullie reacties worden nog gemodereerd ook. Niet moeilijk dat er geen enkel redelijk antwoord stond. Bewijst nogmaals hoe gevaarlijk jullie zijn.

  1. Ja Ed we zijn inderdaad heel “gevaarlijk” want “wij schieten met spek” , zowel gerookt, gezouten als “natuur” maar niet op bevooroordeelde, geïndoctrineerde Linksologen, wees maar gerust,. Raaskal gerust verder uw PoCo-propaganda, wij zijn dol op dergelijk clownesk gezwans. Hopelijk veroorzaakt de baxter PoCo-propaganda, permanent in je Linkse bovenarm gestoken, niet al teveel ongemak, schatteke….

 5. Maar ik ben niet echt “gay”, wij doen maar alsof we zo’n speciale soort “gay” zouden zijn van op de “gay pride” carnaval. Slechts één dag op het jaar , bont verkleed met plastic tetten , een versleten kindervoituur (“kinnerkoesj”) met daar een vogelkooi op , waarin een gerookte haring bengelt. Ten onrechte wordt er soms geroddeld dat wij met een rammenas in onze endeldarm in de maandagse stoet zouden opstappen, dat is een politiek-correcte kwakkel om ons in diskrediet te brengen Ik herhaal dat wij niet echt “gay” zijn, maar slechts één dag per jaar zo gek doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *