ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent BLM en Antifa lopen nu gewapend rond en schieten op witte wagens – 't Scheldt

BLM en Antifa lopen nu gewapend rond en schieten op witte wagens

Drie films die de andere zijde van de BLM en Antifa demonstranten belichten…

Featured Video Play Icon

Film bovenaan

Utah, BLM demonstranten hebben wapens bij en schieten tweemaal op witte wagen. Chauffeur blijkt later getroffen.

Vertraagde beelden tonen eerste schutter

Blanke man met hondje wordt om de hoek neergeslagen

8 reacties op “BLM en Antifa lopen nu gewapend rond en schieten op witte wagens

 1. “White lives and with cars matter” , oei dat is niet PoCo zeker ? Iedereen die opkomt om de billijke belangen behartiging van om het even welke meerderheid te fnuiken of over-gesubsidieerd te torpederen is wel politiek-correct. Daartoe wordt onder andere autochtonofobe discriminatie politiek-correct gecamoufleerd als…. “positieve actie”(sic). Want het zou immers “positief” wezen om om het even welke meerderheid te discrimineren ten voordele van om het even welke minderheid, allez toch conform het politiek-correct ontspoord “gedachten”(?) goed ! Goed begrepen “vuile hetero”(sic) !

 2. Ik zeg het al jaren, eerst eist men ‘gelijke rechten’, daarna eist men ‘voorrechten’ , het laatste zal zijn ‘wij eisen onze rechten als ras, geloof enz’ op de eerste plaats en géén rechten’ voor de anderen! Het is wat nu gebeurt, kijk maar naar het filmpje. Onze geschiedenis en identiteit moeten vervangen worden door ja door wat?

  1. Onze overheid zit nu in fase twee. Heeft al toegegeven aan gelijke rechten.
   Komt nu tegemoet aan voorrechten. Voorrang bij sollicitaties.
   Dan krijgen ze de kans onze rechten en gewoontes aan te pakken.

 3. Thuis moeten mijn wasmachine, droogkast, afwasmachine, ijskast en diepvriezer ook nog aan geloven. Ze moesten maar niet zo wit zijn ! Maar albino’s die vechten in een blizzard is nog erger want ge kunt ze niet waarnemen op te schieten. Maar negers die vechten in een kolenkelder zonder licht dat is wel BLM.

 4. Dit is nep, wat zitten jullie nou leugens te verspreiden ?? vuile racisten zeker hier aan het werk. Die met leugens mensen tegen BLM willen opzetten. Alsof BLM en Antifa iets met elkaar te makrn hebben. Kk ezels

  1. Ja, het had heel wat voeten in de aarde om dit nep-filmpje te maken. Vooral het inhuren van de honderden acteurs die de witte auto moesten omsingelen liep niet van een leien dakje. En dan de wapens op de set krijgen om op die wagen te schieten… zeer lastig met al die wapenwetten… maar uiteindelijk toch trots op het afgewerkte totaal fake resultaat dat wereldwijd schijnbaar goed gedeeld wordt door de gemeenschap van blanke racisten. (‘tScheldt)

 5. Er zijn zelfs linkse achterlijken die het niet voor waar kunnen aanzien, als je ideologie de macht over je heeft als een zieke religie en zelfs de realiteit ontkent, dan zit je dicht bij de negationisten van de holocaust, of er volledig bovenop! Gebruik liever het verstand en stap van je fabels af, bekijk de werkelijkheid langst beide zijden! Criminaliteit is de oorzaak van het geheel en meer vrijheden zijn de drang naar meer van alles, zolang er geen rationele kijk komt van de steeds hervallende zwarte gemeenschap in buitenproportionele criminaliteit, zijn eerder gerichte maatregelen nodig, die hun hele gemeenschap automatisch treffen zal! Misschien zijn we uiteindelijk niet allemaal hetzelfde, zoals blijkt na jarenlange gelijke wetten en samenleven, ook hier is er enkel de geveinsde samenleving met haast geen raakvlakken, het gaat over interne verschillen van soorten mensen, dat geeft altijd oorlog, gescheiden gemeenschappen en terugkeer vermijden een Europees Amerika, niets houdt hen daar en enkel het nut voor de rijken houdt hen hier bij ons! Respect kan en moet op afstand zowel als hulp en gelijkheid! Dit heeft enkel fatale precedenten uit de geschiedenis! De mens leert duidelijk amper bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *