ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Blind Getrouwd! De naakte feiten, de naweeën, de nazorg… – 't Scheldt

Blind Getrouwd! De naakte feiten, de naweeën, de nazorg…

Onze florissante collega Trui De Swaffelaere had het recent over ‘Bijziend Getrouwd’, een variant op een bekende format waarin men Rik Torfs en Meyrem Almaci probeert te koppelen. De ongezonde belangstelling bij onze dekselse lezers was dermate pakkend dat we de havik en de duif gingen interviewen.

Hier zijn Rik en Meyrem!

Onze florissante collega Trui De Swaffelaere had het recent over ‘Bijziend Getrouwd’, een variant op een bekende format waarin men Rik Torfs en Meyrem Almaci probeert te koppelen. De ongezonde belangstelling bij onze dekselse lezers was dermate pakkend dat we de havik en de duif gingen interviewen. We troffen hen aan in een sympathieke B&B in de Befferstraat in het aartsbisdom Mechelen. En neen, er vielen geen ongeoorloofde wikilekken te ontdekken.

Rik: Aanvankelijk had ik zo mijn twijfels aan de goede afloop maar nadat Meyrem haar eerste ontboezeming had gedaan was ik danig onder de indruk. Dat meiske is echt geen groentje.

Meyrem: Niet overdrijven, hè lieve Gremlin, ik ben tenslotte getrouwd én mama. En ik ging er altijd al van uit dat er groei zat in Rik. In de Afspraak op onze zender canvas had ik al zoiets opgemerkt.

Rik: Ach, we zijn allemaal geschapen zoals God ons bedoeld heeft, nietwaar.

Meyrem: Maar niet zoals jij het wilde, vertrouwde je me toe. Ik begrijp dan ook niet dat zij jou op je schooltje in Leuven de Erector noemden. Hoe dan ook, ik heb Rik mijn zachte kant getoond en hij zijn harde.

Rik: Bij ons in Heist-op-den-Berg zeggen ze ‘Ik heb mijn eigen goe opgekuist’. Meer is dat niet, hoor.

Meyrem: Dat geldt ook voor mij, ik was speciaal naar de Barbershop geweest voor onze date.

Rik: Ik niet, want ik sorteer mijn haar zelf.

Meyrem: Met die veroudering van de klimaatmarsen moet een mens er wat appetijtelijk blijven uitzien, vind ik. Bij Groen is dat een breekpunt. Persoonlijk is mijn rolmodel de Kaleeshi uit Game of Thrones. Op straathoeken word ik daar vaak mee vergeleken.

Rik: Nogal voor de hand liggend in jouw geval, hè Klodderke. Ik was dan weer blij in mijn krant Het Laatste Nieuws te lezen dat dwergen zeer populair waren in het oude Egypte. Er werd heus wel naar hen opgekeken. Misschien iets voor mijn kleine column. Of beter, in mijn nieuwe gesprekkenrubriek in de Knack. Daarin heb ik het over spiritualiteit, dat is tenslotte mijn stiel en zo draag ik wezenlijk bij aan het maatschappelijk debat. Geloof jij in verbreding, Méke? Van het debat, bedoel ik.

Meyrem: Absoluut. We zullen ze allemaal eens een poepje laten ruiken!

Rik: Niet uit bed klappen, gij. Wat vond jij trouwens van dat niet zo correcte anti-moslimvaccin?

Meyrem: Anti-mazelenvaccin, gij Duracelleke in een Marcelleke.

Rik: Allée, wat schroomvalliger graag. Zelfs de apen in de dierentuin hebben tegenwoordig recht op privacy. Zeg jij nog eens wat over politiek of sociologie of wetenschap. Over de eerste foto van een zwart gat eventueel? Die geleerden kregen nogal een kanjer door hun telescoop te zien!

Meyrem: Niet persoonlijk worden, mijnheer de geleerde. Nooit gehoord van biechtgeheim?

Rik (zucht): Pfff..

‘tScheldt: ‘Bijziend Getrouwd’ vult duidelijk een gat in de markt als ik jullie zo bezig hoor. Laten we hiermee afronden. Meyrem, veel succes bij de verkiezingen en Rik, veel succes met uw optredens.

Pico Bello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *