ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Black Lives Matter betoging in Blankenberge loopt stevig uit de hand – 't Scheldt

Black Lives Matter betoging in Blankenberge loopt stevig uit de hand

Gisterenmiddag, 8 augustus 2020, liep de groots opgezette BLM-betoging in Blankenberge zwaar uit de hand. Enkele honderden jongeren waren vanuit de stedelijke gebieden afgezakt naar Blankenberge…

Gisterenmiddag, 8 augustus 2020, liep de groots opgezette BLM-betoging in Blankenberge zwaar uit de hand. Enkele honderden jongeren waren vanuit de stedelijke gebieden afgezakt naar Blankenberge.

**

Woordvoerder Mohamed Nazawi vertelt ons waarom er niet gekozen werd voor De Haan of Knokke. “We kozen Blankenberge, vooral vanwege hun naam. Voor ons is het duidelijk dat Blankenberge gebouwd is op wit privilege. Alleen de naam al verraadt een diepgaande vorm van uitsluiting.”

“Spijtig genoeg konden de strandbar-uitbaters de vreedzame betoging niet waarderen en probeerden ze de jongeren te verjagen door met strandstoelen, ligbedden en parasols te gooien. De jongeren trachtten zichzelf in veiligheid te brengen, maar alle vluchtwegen werden door de politie versperd”, aldus de woordvoerder van Groen Blankenberge.

Burgemeester Daphné Dumery nam draconische maatregelen om de jongeren te beschermen. Ze heeft haar stad hermetisch laten afsluiten, zodat de racistische strandbar-uitbaters zich niet buiten de stadsgrenzen kunnen begeven. De politie kreeg volgens de VSOA (vakbond) een taakstraf. Zij worden verplicht om zondag 9 augustus 2020 hun agressie geblinddoekt uit te leven op een Mexicaanse piñata.

Hopelijk keert de rust weer in Blankenberge zodat de grootstedelijke bezoekers opnieuw van de gastvrijheid van de kuststad kunnen genieten.

***

Oeps je hebt geen abonnement. Kies je abonnement:

6 reacties op “Black Lives Matter betoging in Blankenberge loopt stevig uit de hand

 1. Het verbaast me dat de bolle van desintegratie zich niet in hoogst eigen omvangrijke persoon naar dat racistisch nest heeft begeven om al die witte rotzakken van stranduitbaters eens flink de mantel uit te vegen en om die gediscrimineerde hardwerkende of hardstuderende jongeren” (die gewoon wat gezonde ontspanning zochten) een hart onder de riem te steken. Maar de modieuze jellabah waarin hij zich de laatste weken tussen zijn islamvrienden begeeft, de shariabaard in wording en die enorme fez ter grootte van een putemmer op zijn kop vond hij met zo’n hittegolf toch wat té warm om zich in een Lada van ‘t kabinet naar Blankenberge te laten voeren.

 2. En volgens Het Laagste Nieuws verklaarde de strandbar-uitbater :”ze kwamen hier aan met frigoboxen vol sterke drank, dat moést wel slecht aflopen !”. Jamaar hola, dat is volgens mij pure jaloezie van die racistische baruitbater, want zo verkocht hij minder drank natuurlijk ! Nu de ‘jongeren’ met hun frigoboxen uit Lippens-Knokke verdreven werden in tempore suspecto (de ouderen ook trouwens, enfin de financieel zwakkeren dus), en zij naar het proletarische Blankenberge verkassen (je hoort er meer antwaarps dan wat anders) is het wéér niet goed ! Trouwens, sterke drank….Heeft die barman ervan geproefd, nee toch ? Was het geen muntthee opgeborgen in whisky- of andere flessen ? Moslims drinken toch geen alcohol, of vergis ik me.
  Ja, men zal als compensatie en om alle verdachtmakingen uit te sluiten de frigoboxen van ‘de jongeren’ terug dienen te vullen op kosten van de gemeente (‘iedereen welkom !’ diversiteit ! tolerantie ! ), en veel wijven en zessen…. O ja, niet alleen Wein und Gesang, maar ook de Weiben mogen niet ontbreken ! Het is geen gezicht als tientallen ‘jongeren’ in groepjes van 5 allemaal aan hetzelfde meisje zitten te frunikken…., dat lokt alleen maar agressie uit, toch ? One man one vote, of one man one pussy in dit geval, het stadsbestuur dient ook daarin enig engagement te tonen (toch voldoende hitsige multi-culti mokkels in West-Vlaanderen, toch ?). De troela’s op de foto’s in longdress, hijabs & tuti quanti vallen uit de boot, de ‘jongeren’ willen the real stuff, bare flesh, enfin on se comprend. Natuurlijk, moordpartijen zoals die Tsjetjeen een eind terug in Knokke of Oostende is er wel over, zelfs blondines hebben recht op (over)leven.
  En ‘verbale agressie’, maar jongens toch ! Mogen onze ‘jongeren’ nog hun mening uiten ja, ook tegen fascist cops ? Volgende keer brengen ze misschien gasmaskers mee i.p.v. mondmaskers, voortschrijdend inzicht.
  Ook in Het Laagste Nieuws : politievakbond eist van “de polletiek” dat ‘de jongeren’ benoemd worden (tot wat, tot rechter of zo ?), en er terug respect komt voor de ordehandhaving (woeha !). Afrikaanse bendes uit het Brusselse wordt gezegd….Alsof we dàt al niet wisten. Maar naast enkele negers op de filmpjes (zwarten dus) zie ik alvast een deel bruine gozers, Noord-Afrikanen noemt men dat, of Maghrebijnen in sociologische kringen.
  Maar hola, het venijn beperkt zich niet tot de kust….Lees ook weer in Het Laagste Nieuws : een ontspanningsoord bij Willebroek…, een 100-tal gozers (‘uit het Brusselse’, zou het waar zijn ?;-) sprong over de afgesloten hekkens, negeerde de coronaregels, werd verbaal (is dat alles, tsss;-) agressief tegen de politie uit Willebroek/Mechelen/etc en werd eruit gezet…. Enfin, lees het allemaal maar zelf, en trek de conclusies. De lijst is trouwens eindeloos (bv, De Ster in St. niklaas vroeger,….) overal en altijd hetzelfde gezeik met dezelfde zeikers. Gelukkig nog zonder granaten of kalasjnikovs, dat is een andere branche…..
  Politie-vakbonden eisen een nultoletantie tegen politie en hulpverleners, opgenomen in het komende regeerakkoord… Hebt ge ‘t begrepen, Ward De Bever, macht komt uit de loop van een luchtbukskarabijn;-), volgens kameraad Mao. Nog 5 zetels tekort ? Babbel eens met de PVDA/PTB misschien ? Tjongejonge…

 3. Nog even het PoCo-Cliché numero 1 van onze gifGroene drogreden mesthoop graaien en uitbazuinen ; “Ja maar, ze zijn toch niet allemaal zo !”

 4. Wij mogen dat omdat wij “jongeren” (ge weet wel ! ) zijn en zeker in BLANKENberge, benaming getuigend van “discriminerend”, “racistisch” , “nazistisch” en “fascistisch” ronduit, flagrant “White Privilege”, ja ja echt waar ! Gelukkig voor ons zit autochtofoob racisme, gemarineerd in Oikofobie , in het DNA van het PoCo-Systeem ingebet en ZEKER “autochtonofobe discriminatie” die zelfs geïnstitutionaliseerd is in het tricolore PoCo-Systeem ! Ten bewijze dat de Overheid WEL een “Minderhedenforum” subsidieert maar uiteraard GEEN “Meerderhedenforum” ! Dit, ondanks het feit dat bij de autochtone meerderheid, juist omwille van hun numeriek overwicht, het hoogste debiet aan allerlei belastingen wordt afgeperst en afgetroggeld ook om deze flagrante autochtonofobe discriminatie te sponsoren met subsidies. Blanke sukkelaar, zwoeg, zwijg en dok af te onzen bate !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *