ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bijziend getrouwd – 't Scheldt

Bijziend getrouwd

Opluchting alom toen bleek dat slechts één koppel was ontsproten aan de recentste editie van het programma ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Stel je voor dat al die andere deelnemers het met elkaar moesten gaan uithouden. Niet te doen!

Opluchting alom toen bleek dat slechts één koppel was ontsproten aan de recentste editie van het programma ‘Blind Getrouwd’ op VTM. Stel je voor dat al die andere deelnemers het met elkaar moesten gaan uithouden. Niet te doen! “Oh, is dat de hoerenbuurt?”, hijgde een naar beneden turende deelnemer tijdens een opname op de bovenste verdieping van het Antwerpse Museum aan de Stroom. Zijn gezwollen hunkering was bijna tastbaar, maar het was dan ook ‘de finale’. Zulke wetenschappelijk verantwoorde koppeling zou wel eens meer vreemde combinaties kunnen opleveren. Ga even mee in onze denkoefening: de Bomma uit Familie met Jan Peumans, wat een bundeling van spetterende boerenwijsheid. Of Natalia met Ben Crabbé lekker samen wegdromend aan zijn verfrissende okselvijver. En stel nu eens dat Bart Schols een Afspraak maakt met een vrouw.

Ook mogelijk als maatjes zijn Rik Torfs en Meyrem Almaci waarbij zij een gemiste educatie en hij een gedroomde borstvoeding mogen beleven. Een kweekprogramma tussen deze geweldige luitjes wordt vakkundig ontworpen door het team van Topdokters en dat met overbodig advies van psycho-goeroe Dirk De Wachter. Sommige kijkers opperden in hun pervers enthousiasme een duootje tussen Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe maar dat bleek bij nader inzien intellectueel toch te intens. In een betere wereld zou niemand dit moeten missen. Gelukkig staat er nog een en ander op stapel in medialand. ‘Anuna leest haar Humo-columns in Nederlandse vertaling voor op de Sinksenfoor’. ‘Het Grote Dictee met André Hazes’. Na ‘Hanne danst’ volgt nu ‘Daan zingt’. ‘Sherry tasting met Flor Schimmelmans’. ‘Lindy Hop voor beginners met Zwangere Guy’. De kwis ‘Fluisteren of fluiten met Walter Grootaers’. En als klapper ‘In de sauna met Luk Alloo waarbij Luk zijn gasten aftast op zoek naar diepgang’. Toppie!

Trui De Swaffelaere

***

<a class=”word-lid-midden” href=”/lidmaatschap”>Indien je beseft dat je tijdens het kijken naar het TV programma “Blind Getrouwd” op VTM onbewust knarsetandend de makers en deelnemers ervan minstens mazelen maar liefst lepra hebt gewenst, steun dan ‘tScheldt, want hier wonen gelijkgestemde zielen!</a>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *