ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Betrapt! Stoute Koreanen beweren dat mondmaskers levens redden… kan niet volgens Marc en Maggie – 't Scheldt

Betrapt! Stoute Koreanen beweren dat mondmaskers levens redden… kan niet volgens Marc en Maggie

Eindelijk betrapt… hier bewijzen de Koreanen hoe grandioos fout ze zijn door te stellen dat mondmaskers helpen… wij weten dat, want wij hebben goed geluisterd naar Marc Van Ranst.

Featured Video Play Icon

Eindelijk betrapt… hier bewijzen de Koreanen hoe grandioos fout ze zijn door te stellen dat mondmaskers helpen… wij weten dat, want wij hebben goed geluisterd naar Marc Van Ranst.

Marc Van Ranst, de stand up comedian van de Belgische virologie, heeft van in januari 2020 in zijn dagelijkse sketch show op de nationale televisie duidelijk gemaakt dat er ons een ‘griepje’ ging overkomen en dat mondmaskers dragen, zoals dat miljard idioten in China, volstrekt overbodig en zelfs contraproductief is omdat mondmaskers de mensen een vals gevoel van veiligheid geven.

De meer dan 10.000 doden die corona wereldwijd al maakte trekken zich nu in hun graf vertwijfeld het haar uit het hoofd omdat ze zich hebben laten vellen door dat vals gevoel van veiligheid.

In Korea dragen de mensen, de bevolking dus, geen chirurgische maskers (in tegenstelling tot de naam dragen chirurgen deze maskers NIET, zij dragen duurdere maskers van een geheel andere kwaliteit omschreven via codes zoals FFP2…), zij dragen allemaal van de duurdere maskers die de dokters dragen (zoals FFP2).

Dat Korea in haar strijd tegen corona tot de beste van de klas behoort, ligt volgens de Koreanen aan hun mondmasker-beleid. Volgens Marc Van Ranst is dat een leugen en ligt het aan hun volkslied. Dat is zo erg om te horen dat het virus besloot Korea te verlaten en zich te verplaatsen naar Europa waar de volksliederen milder en toegankelijker zijn.

Marc Van Ranst wordt in zijn mondmasker-psychose bijgestaan door professionals zoals Martine Tanghe die gisteren in het journal duidelijk liet blijken het verschil in mondmaskers niet te kennen. Zij denkt nog steeds dat ‘chirurgische’ mondmaskers hetzelfde zijn als ‘FFP2’ maskers. Martine behoort tot de corona-risicocategorie en had normaal al in een home moeten zitten. Echter uit veiligheidsoverwegingen laat de staatsomroep haar inwonen op de VRT omdat de ontsmettingsstrategie om links groen getint fake news te genereren ver te verkiezen is boven een home voor Martine.

***

Steun ‘tScheldt met een abonnement zodat we iedere abonnee een pakket mondmaskers kunnen bezorgen. Als we het niet doen hebben we in de toekomst misschien geen abonnees meer. Dan is de lol er helemaal af. Kies een abonnement:

 

1 reactie op “Betrapt! Stoute Koreanen beweren dat mondmaskers levens redden… kan niet volgens Marc en Maggie

  1. Martine Tanghe ooit nog actief lid van AMADA = Alle Macht Aan De Allochtonen ,werkt dus openbaar in het zwart gezien ze de pensioengerechtigde leeftijd al lang gepasseerd is, het parasitaire huis van wantrouwen zorgt goed voor zijn werkmieren meer dan 2.000 zijn het er al ,zitten die nu allemaal daar binnen ? of mogen die van thuis uit werken ? werken is misschien het woord niet ,van thuis uit parasiteren ,want veel “werk” zullen die rood-groene mieren niet verzetten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *