ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Betrapt: de partij Groen! leest niet alleen stiekem ‘tScheldt, ze luistert er ook naar… – 't Scheldt

Betrapt: de partij Groen! leest niet alleen stiekem ‘tScheldt, ze luistert er ook naar…

Alleen ‘tScheldt voorzag dat Kristof Calvo moest gaan…

Het is ondertussen geweten dat ‘t Scheldt door veel meer mensen wordt gelezen dan dat ze het openlijk zullen toegeven. Ook aan de linkerkant van het politieke spectrum zijn er met zekerheid te vinden. Maar dat de raad van ‘tScheldt wordt opgevolgd, is toch wat verrassend. Dat zit zo.

Op 10 augustus 2020 schreven we een opiniestukje over het vreselijke interview dat Kristof-Ik-Ben-Veranderd Calvo aan De Morgen gaf. U kan dat HIER lezen. We citeren de laatste paragraaf:

Dus, niet veranderd, niet mild, niet zelfkritisch. Kristof, wat zit je nog bij Groen te doen als je je eigen woorden serieus neemt? We sluiten af met een boodschap voor de lezers die de partij Groen een warm hart toedragen. Dat zal hier bij ‘tScheldt niet de grote meerderheid zijn, maar je weet maar nooit. Het is voor iedereen buiten de partij duidelijk: deze man is toxisch voor Groen, hoog tijd dat er iemand in de partij rechtstaat en dat op een zachtaardige en Kristof-kritische manier duidelijk maakt. Veel succes!

Er is iemand rechtgestaan! Meyrem, proficiat met het duidelijk maken dat Kristof toxisch is voor je partij. Dankjewel om onze opmerking ter harte te nemen. Je hebt groot gelijk. We vroegen wel om dat op een zachtaardige manier te doen! Maar dat lijkt wat mislukt. Maar och, je doet gewoon zoals je bent: keihard en iedereen kapotmaken die in je weg loopt. Maar het doel heiligt de middelen, daar gaan we dus niet over zeuren.

Wij van ‘t Scheldt gaan gewoon genieten van de bevestiging dat we gelezen worden, ook door onze tegenstanders.

We willen nog afsluiten met een vraag voor Kristof. Misschien komt hij dit ook lezen? En we citeren opnieuw het bewuste artikel: “Wat zit je nog bij Groen te doen als je je eigen woorden serieus neemt.” Menselijkheid staat (zogezegd) hoog in je vaandel. Dag Groen, dus.

Kristof, nog een groene groet van (een vriendelijke of warme groet past niet echt bij jullie partijcultuur, vrezen we…)

Lise M.

***

Alleen ‘tScheldt voorzag dat Kristof Calvo moest gaan….  In plaats van dure politicologen te betalen via tal van subsidies kan je ook gewoon een abonnement op ‘tScheldt nemen…Kies je abonnement hier: 

4 reacties op “Betrapt: de partij Groen! leest niet alleen stiekem ‘tScheldt, ze luistert er ook naar…

  1. Ja maar, kijk maar uit, hou die bolleboos maar in de gaten…: als hij z’ n korte (voetballers?)broek met bretellen ontgroeid is, en zelf zijn was doet i.p.v. mama (ha nee, dat was Conner, sorry Kristof), staat hij er binnen pakweg 10 jaar terug, als een feniks uit z’n as herrezen. Onwaarschijnlijk ? Kijk maar naar ‘onze slimsten’ in de SPa, de Frank dus, genadeloos afgeserveerd en gedumpt, en waar staat onze kameraad nu ? Voilà, zo zit dat. Natuurlijk, het intellectueel niveau vergelijken van Frank en Kristof, dàt zou een tamelijk lachwekkende bedoening zijn. Maar toch, in het land der blinden, sossen en tjeven is eenoog koning, en komt onzen Kristof er toch nog niet als een volslagen imbeciel uit, dat dient ook gezegd. Vanuit m’n glazen bol gezien, zie ik hem op termijn nog overstappen naar de (links)liberalen, met wat gemasseer en vaselinegewijze door stadsgenoot B.S., een lokale roerganger en ook een overloper trouwens. Uiteraard gaat het allemaal om de inhoud en niet om de “poshjes”, wie zou dat durven denken, damned.

  2. in Godsnaam vroeg de voorbeeldminister van gezondheid de massa voorzichtig te zijn.Zag jij jet intervieuw op VTM ! lachen met Geens maar zelf niet in staat om een mondmasker te dragen;belooft voor de toekomst !!!

  3. Die groene even breed als hoge “dikke tét” heeft bewezen dat de politiek van haar flutpartijtje van 3 man en een paardenkop identiek is aan dat van de trado graaierspartijen waar de strijd om de macht (enfin, het postje) het hoogste doel is en dus heeft ze die smalle uit Mechelen er toch maar lekker uitgeshot. Het ergste is dat die kamerolifant eigen volk onbelangrijker vindt dan het ons overspoelende allah-akbar geteisem,want dat is de poel waar ze hoopt voldoende kiesvee uit te vissen. Hare obeesheid zou zich misschien wel eens sterk kunnen vergissen en in 2024 naar de archieven verhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *