ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Betoging voor Ibrahima blijkt poging tot staatsgreep na bestorming auto van de Koning – 't Scheldt

Betoging voor Ibrahima blijkt poging tot staatsgreep na bestorming auto van de Koning

Wat de Regimepers een ‘betoging voor Ibrahima’ blijft noemen, blijkt in het echt een goed georganiseerde poging tot staatsgreep nadat ‘betogers’ de auto van de Koning ‘bestormden’…

Wat de Regimepers een ‘betoging voor Ibrahima’ blijft noemen, blijkt in het echt een goed georganiseerde poging tot staatsgreep nadat ‘betogers’ de auto van de Koning ‘bestormden’.

**

Bart Somers was als eerste bereid om commentaar te leveren bij deze hallucinante poging om het Koningshuis omver te werpen. Somers riep justitie op om de terroristen zo snel als mogelijk te veroordelen voor landverraad, en een impeachment procedure op te starten tegen Emir Kir, de burgemeester van Sint-Joost-ten-Node, die de coup faciliteerde als leider van de plaatselijke Grijze Wolven.

De voorzitster van de Belgische Senaat, Stephanie D’Hose stuurde vanavond een brief naar Mike Pence, de voorzitter van de Amerikaanse Senaat om hulp te vragen de bestorming van het Belgische Koningshuis internationaal te veroordelen.

Op de VRT viel Kathleen Cools uit haar rol toen Egbert Lachaert kwam vertellen dat de democratie in België in gevaar was door toedoen van de “Aanhangers van Ibrahima”.

Volgens Bjorn Soenens is Ibrahim een veganistische Sjamaan die uit klimaat-activistische overtuigingen zelfmoord pleegde in een politiecel om alzo zijn aanhangers het perfecte excuus te bezorgen de Belgische Staat van binnenuit aan te vallen. Indien de coup van zijn aanhangers lukte, zou Ibrahim postuum één week virtueel Koning van België mogen zijn.

De VRT die de beelden vrijgaf waarop te zien is hoe de coupplegers de auto van de Koning met geweld bestormen, heeft middels Bart De Pauw laten weten bereid te zijn een fictioneel-drama te maken over de Staatsgreep met Maaike Kefmeyer in de rol van Koningin Mathilde.

Sihame El Kaouakibidinges-het-zijn-zo-goed-als-altijd-witte-mannen tenslotte heeft via haar salafistische broer laten weten zich online aan te sluiten bij de aan de gang zijnde Staatsgreep op voorwaarde dat ze achteraf een Medaille van Moed en Opoffering krijgt die ze jarenlang kan tweeten ter meerdere eer en glorie van zichzelf.

Guy Van Vlierden, de Colruyt-journalist van Het Laagste Nieuws, meldde dat hij tientallen coupplegers wapens in hun kofferbakken had zien stoppen om de colonne van de Koning klem te rijden en Zijn gevolg onder schot te houden. Van Vlierden schreef ook dat minstens één allochtone couppleger ten onrechte was veroordeeld geweest voor drugsfeiten en dat hij daar als journalist zelf de bewijzen voor had gevonden op een YouTube video van 1936.

Bij het ter perse gaan van dit artikel bleek Annelies Verlinden nog steeds in de schminkkamer van de VRT te zitten. Op de vraag of er een coup aan de gang was tegen de Koning murmelde ze ervan overtuigd te zijn dat het ging om een ‘standaardincident’.

Op vraag van de oppositie of het land in gevaar was antwoordde Alexander De Croo dat woorden kunnen leiden tot daden en dat hij daarom het gedicht ‘Iedereen mag op vakantie / maar ik wil een nultolerantie’ zou publiceren in het Staatsblad.

Meer updates over de Staatsgreep de komende uren en dagen te volgen op ‘tScheldt…

LET OP: SCHOKKENDE BEELDEN van de bestorming van de wagen van de Koning:

***

Oeps je hebt nog geen abonnement. Kies een abonnement:

11 reacties op “Betoging voor Ibrahima blijkt poging tot staatsgreep na bestorming auto van de Koning

  1. Zou Ibrahima niet geweten hebben “waar Abraham de mosterd vandaan haalde” ? Eens temeer blijkt dat de als vermeende “verdraagzaamheid” politiek-correct gecamoufleerde PERMISSIVITEIT, als verleende multicultureluurse carte blanche vaak tot vandaliserende rellen en zelfs soms tot rooftochten leidt zoals bij die anti-blank racistische “Black Lives Matter” betogingen, net of andere mensenrassen, buiten negers, niet zouden van belang zijn.
    De PoCo-term “Afrikanen” om negers aan te duiden is DISCRIMINEREND tegenover andere mensenrassen want er zijn ook bruine Afrikanen (Berbers & Arabieren) in Noord-Afrika en blanke Afrikanen (Afrikaners, telgen der Boers) in Zuid-Afrika. Objectief-correct beschouwd is “Afrikaan” een geografische term en geenszins een etnische. Daarom is een Braziliaanse neger een “Zuid-Amerikaan” en geen “Afrikaan” al zullen politiek-correct geïndoctrineerde maloten dat betwisten wegens niet passend in hun pathologische PoCo-visie en onvoldoende kennis van aardrijkskunde.

  2. Dat het om een poging tot staatsgreep ging: hoogstwaarschijnlijk. Maar Kathleen Cools die uit haar rol viel? Maak dat de ganzen wijs!

  3. In Brussel is alles gewoon toegelaten, zelfs betogen in coronatijden of het nu voor Ibrahima of voor BLM is, plunderingen en vernielingen hebben prioriteit. Het kiesvee moet zich toch met iets bezig houden en de factuur wordt toch door iemand anders bepaald. Waar blijft Somers en de andere politici, het waren toch zij die massaal commentaar hadden op iets wat 8000km ver gebeurde maar dergelijke plunderingen en vernielingen in hun stad, schijnen ze niet eens opgemerkt te hebben. Zal Q nu zich burgerlijke partij stellen? En wat met briljante Annelies, die heeft het zeker maar “van horen zeggen” en ze dook terug in haar Arco dossiers, deze minister moet immers nog een klein miljard vinden bij de belastingbetaler en houdt zich niet bezig met “veiligheid”. En het Brussels tuig: opgepakt, maar vandaag terug om 09u, als de ocmw’s openen, terug klaar aan de deur om met open handje een nieuwe toelage te ontvangen. Brussel op zijn best!

  4. Al goed dat het PoCo-Regime de nog immer onbewezen stelling poneert ; “DIVERSITEIT IS EEN VERRIJKING”(sic) want zelf zouden wij dat nooit kunnen hebben uit onze duim zuigen. Desinformerend PoCo-journaille canaille kan dat blijkbaar WEL, uit de Linkse duim uiteraard, daarom steun hen niet meer door nog gazetten te kopen, laat hen zo verrekken. Deze allochtone vandalisering en dito geweld is het voorspelbaar resultaat van door PoCo-Loge-geïndoctrineerden gelanceerde “Omvolking” en hun koppig volharden om PERMISSIVITEIT als vermeende “verdraagzaamheid”(sic) te BLIJVEN camoufleren. Waarom zou het Leger niet met een Coup de macht grijpen ter noodzakelijke “Grote Kuis” om onze tot PoCo-LOBBYcratie gedegenereerde gewezen tricolore democratische farce Belzeike te desinfecteren en na een kort interval een PROPERE Democratie te kunnen laten geboren worden als de anarchistische etter uit de PoCo-zweer zal geperst zijn.

  5. Politiek-correct beschouwd dienen de “Rechten vd Crapuleuse Mens” te primeren op de “Rechten vd Slachtoffer
    Mens” o.a. die van de naar verluidt levensgevaarlijk gewonde politieagente tijdens deze allochtone, vandaliserende, gewelddadige rellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *