ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Beste VRT en VTM waarom wordt dit niet getoond? Parijs in chaos. – 't Scheldt

Beste VRT en VTM waarom wordt dit niet getoond? Parijs in chaos.

De Vlaamse Regimepers draagt haar naam natuurlijk voor een reden. De VRT wordt rechtstreeks betaald door het Regime, en VTM wordt rechtstreeks gesubsidieerd door het Regime…

Featured Video Play Icon

De Vlaamse Regimepers draagt haar naam natuurlijk voor een reden. De VRT wordt rechtstreeks betaald door het Regime, en VTM wordt rechtstreeks gesubsidieerd door het Regime.

Waar heeft het Regime angst voor? Anarchie en rebellie, want zij brengen het Regime op de knieën.

Bestaat de kans dat er anarchie en rebellie ontstaat in Vlaanderen? Vele mensen praten erover, maar effectief het huis verlaten om al rebellerend door de straten te trekken… dat zit niet echt in het DNA van de meeste Vlamingen.

Maar wie weet… als er voorbeelden zijn die de Vlamingen kunnen motiveren?

Is dat de reden waarom er geen beelden worden uitgezonden van wat er zich nu in Parijs afspeelt?

Daar heerst momenteel anarchie en rebellie.

Getuige de video van deze week, waar “pompiers” het uitvechten met “policiers“. Hallucinant. Macron heeft een probleempje.

 

6 reacties op “Beste VRT en VTM waarom wordt dit niet getoond? Parijs in chaos.

 1. Om duidelijk te zijn, voor ik over die video een reaktie geef de VRT en VTM zijn Links , en die gaan dan ook niet op de lange tenen trappen van hun bazen.

  Als ex Rijkswachter ( anno 1964 met Zwarberg -Ford- Voestreek )… vind ik die beelden zeer bedroevend, onthutsend om te zien.Twee instellingen die elkaar op hun gezicht slaan. Het is duidelijk te zien dat de officieren hun manschappen niet meer in de hand hebben.
  De brandweer heeft schijnbaar geen wapens maar zijn meer in aantal, de politie sommige met matrak en schild andere niet en gaan met de vuist aan het werk.
  Het is niet duidelijk te zien, op de achtergrond politie en daarvoor staan brandweermannen, de beelden dat je ziet ziet is denkelijk een sektie ( een 10 tal man) die aan het vechten is tegen de brandweer.

  Men moet wel rekening houden dat beide partijen al weken onder zware druk staan, en als die Vakbonden dan ook nog de Brandweer oproepen om te betogen, dat is vragen om nog meer moeilijkheden.

  Wat mij betreft zet het leger in, veeg dat links en groen gedoen van de straat. In België is een staatsgreep meer dan nodig, maar de politie is niet zo rechts als de Rijkswacht vroeger.

 2. ‘t Scheldt heeft wellicht niet gezien dat twee jaar geleden bij betogingen in de Wetstraat de brandweer ook al de politie met water heeft bespoten en vice versa. Ook hier is het water tussen de politie en de brandweer vaak zeer diep. Het is nog maar een week geleden dat ik persoonlijk in de gang van het Vlaams Parlement Matthias Diependaele heb gewaarschuwd dat “het volk” de druk die op hen, vooral zij met de kleinsten inkomsten wordt uitgeoefend niet zal blijven dragen, zijn kabinetchef Maarten Vanholle was getuige, Diependaele snapte het duidelijk niet. Walen spannen veel meer samen en hebben veel meer lef dan Vlamingen die mekaar om er beter van te worden , mekaar een mes in de rug steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *