ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Beste politici, misschien toch even opletten nu? – 't Scheldt

Beste politici, misschien toch even opletten nu?

3 reacties op “Beste politici, misschien toch even opletten nu?

  1. Hola, maar dit is niet echt ‘nieuws’ meer…. Alhoewel er natuurlijk nog een verschil is tussen ‘officiële leerplannen’ en de dagelijkse realiteit. Hoe dikwijls hebben we het al niet gelezen en gehoord : vrouwelijke leerkrachten wiens gezag onaanvaardbaar is voor een bep. soort leerlingen, leerkr. die voor het minste, bv slecht rapport, uitgescholden worden voor ‘racist’, met soms nog de hulp van de halve familie, vader, broer(s) enz….Tot bedreiging van de directeur toe (ja, ik heb meer dan 20 jaar in ‘t onderwijs ‘gestaan’, in vele vele scholen van alle strekkingen, ik wéét er toch iets over, jawel….). Over de vakken en lesinhouden : allochtone leerlingen die hun oren dichtknijpen als er gedoceerd wordt over bv. de Palestijnse kwestie in geschiedenis, de evolutieleer in biologie, over homosexualiteit, over de man-vrouw verhouding, de mensenrechten in ‘t algemeen en voor niet-moslims in ‘t bijzonder, de scheiding Kerk(Moskee&Staat, enz.
    Stel het u even voor, de les sexuele opvoeding : gesluierde moslimmeisjes leren hoe een condoom over een bezemsteel of zo aan te brengen…., een handleiding voor het beoefenen van anale sex, de begrippen gangbang (Maggie !;-), abortus, polyamorie, enz enz enfin de hele reutemeteut, daar wordt een moslimvader toch hoorndol van, als hij al geen hartinfarct krijgt;-). En waarom, ja waarom worden er in hels tempo (nou ja, het gaat niet zo vlot eigenlijk…) islamitische scholen opgericht, Nederland op kop ?? De vraag stellen is ze beantwoorden. Niet zo vlot dus, om allerlei redenen (Nederl. TV, tot in het parlement..), o.a. financieel gesjoemel en wanbeheer, organisatie benedenmaats, lijfstraffen, maar ook en vooral : de jihadistische, extremistische indoctrinatie van moslim-kinderen door ‘leraars’, predikers allerhande, financiering door obscure genootschappen uit ge-weet-wel-waar, dikwijls (idem voor de moskeeën) onder het mom van ‘liefdadigheidsorganisaties’, uitnodigen van dubieuze predikers die in andere landen persona non grata zijn (herinner u die troela van Terzake{Canvas} die een moslim-prediker ongestoord zijn gang kon laten gaan, braakmakend, een V.B.-er komt er minder gemakkelijk vanaf….) , enz enz enz, breek me de bek niet open, dat doe ik hier al genoeg;-). Ad finitum : beste moslims en moslima’s, het is vooral aan jullie zelf om ‘orde op zaken’ te stellen, in al z’n vormen, ook al is de hoofddoek toegelaten (ik veeg er m’n nikkel aan), anders bent u mede-schuldig (schuldig verzuim…) en zullen uiteindelijk WIJ ‘orde op zaken’ (moeten) stellen), capito ? Hopelijk kunnen we de zaken in der minnen regelen, op z’n Belgisch;-). Sjalom, salam aleikum, Grüss Gott und klein Pierken.

  2. Nog een klein decennium wachten en bij de politiek incorrecte slagers die dan nog varkensvlees (durven) verkopen worden de ruiten ingegooid. En Kalief Somers en de valse profeet De Block zullen er dan bij staan en zien dat het goed is.

  3. Waar is de goeie oude tijd dat Karel Martel dat janagel over kling en terug over de Middellandse zee joeg. Aaaaaah, van die tijden kunnen WIJ alleen maar dromen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *