Berx inspireert Lippens – 't Scheldt

Berx inspireert Lippens

In plaats van te zorgen en te garanderen dat elke welopgevoede en weldenkende burger een fijn dagje aan zee en op het strand kan doorbrengen, sluit Leopold Lippens de gemeentegrenzen…

De recente, furieuze en totaal van de pot gerukte haatspeeches van governator Cathy Berx maken school. Alles altijd verbieden. No Mercy. Naast de woeste tirades van Berx verbleekt het Westvlaams gestamel van gouverneur Carl Decaluwé dat we enkele weken geleden te horen kregen. Cathy is het nieuwe rolmodel. In haar lederen jongensperfecto doet ze vele alte Kameraden opnieuw dromen van Ilsa, wolvin van de SS.

Gouverneur Cathy Berx, boegbeeld van het elitaire Antwerpse gezin met kinderen in studentenclub Reuzegom, heeft een zwak voor leer, lockdowns en avondklokken.

Ook graaf Leopold Lippens, levenslang burgemeester van Knokke, laat zich inspireren door Berx. Na een vechtpartij op het strand gaat ook hij nu over op buitenproportionele maatregelen. In plaats van te zorgen en te garanderen dat elke welopgevoede en weldenkende burger een fijn dagje aan zee en op het strand kan doorbrengen, sluit Lippens de gemeentegrenzen. Zijn politiekorps ziet niet langer toe op de veiligheid op de drukke stranden, maar staat opgesteld op de Expresweg en op kleine polderwegjes om binnenlandse toeristen terug te sturen. In plaats van het crapuul op te pakken en op te sluiten, kiest Lippens voor de Berx-aanpak. Niks nog voor niemand!

***

‘tScheldt wordt meer en meer het laatste eilandje van Gezond Verstand in een plastieken oceaan van nefaste politieke correctheid. Word mede-eilandbewoner. Kies je abonnement:

6 reacties op “Berx inspireert Lippens

  1. De gebroeders Lippens zwaar verdacht van partouzes met jonge kinderen , rond de zaak Dutroux en Uitgebracht door Regina Louf en nog twee andere betrokken getuigen, die naderhand gek werden verklaard !
    De vieze Belgicisten kliek zwaar beschermd door de Logemaffia en hun Illuminatie broederschappen zoals
    de Bilderbergers in betere tijden stonden die al tegen de muur !

  2. Het is voor die rijkaard uiteraard gemakkelijker om de invalswegen naar ZIJN rijk te laten bewaken en de brave werkende belastingbetaler de toegang tot ZIJN gouw te verbieden dan om het nutteloos en vechtend bruin importcrapuul van het strand te laten knuppelen.

    1. Als ooggetuige van één arrestatie op de zeedijk van Knokke vorige week en hoeveel politieagenten daarvoor nodig waren wegens hevige weerspannigheid + de druk van filmende omstaanders kan ik deze beslissing begrijpen.

  3. Verdomme, dan moet ik die blikken pils en die in zilverpapier gewikkelde boterhammen met omelet terug meesleuren zeker ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *