ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Ben Weyts eindigt surreëel 2020 met satirische noot – 't Scheldt

Ben Weyts eindigt surreëel 2020 met satirische noot

Ben Weyts doet iets wat geen enkele politicus in 2020 realiseerde, een klein beetje geloof in politici terug tot leven brengen…

Featured Video Play Icon

Terwijl Conner Rousseau zich hopeloos belachelijk maakt door te adverteren op sociale media om op hem te stemmen als man van 2020. Terwijl Heidi De Pauw, de CEO van Child Focus, zich hopeloos belachelijk maakt door in Syrië kinderen van IS terroristen te gaan ronselen. Terwijl Lachaert de Leugenaar, Egbert voor de vrienden zich hopeloos belachelijk maakt door ‘tScheldt op Twitter te blokkeren. Terwijl Marc Van Ranst zich hopeloos belachelijk maakt. Terwijl Bart Somers zich hopeloos belachelijk maakt door 850.000 euro in de zakken van Join.Vlaanderen te stoppen. Terwijl Hilde Crevits zich hopeloos belachelijk maakt door ons onderwijs tot op het niveau van Kazachstan gebracht te hebben. Terwijl Hilde Crevits zich ook hopeloos belachelijk maakt door haar vrienden van DPG-Media 1 miljoen euro subsidie te geven. Terwijl Wouter Beke zich hopeloos belachelijk maakt door te gaan poseren op de foto met Jos Hermans. Terwijl Charles Michel zich hopeloos belachelijk maakt door van Europa de grootste na-oorlogse politieke zelfbedieningsmachine te maken. Terwijl de VRT zich hopeloos belachelijk maakt door Stan Van Samang een rol in Thuis te geven. Terwijl Maggie De Block zich hopeloos belachelijk maakt als mondmaskerminister in het Parlement en niet in de gevangenis te zitten………..

maakt minister van Onderwijs Ben Weyts plots een satirisch filmpje dat de ellende van 2020 even doet vergeten en het geloof in politici een klein beetje terug tot leven brengt.

***

Zalig zij dit ‘tScheldt steunen als baken van licht in donkere dagen. Kies een abonnement:

4 reacties op “Ben Weyts eindigt surreëel 2020 met satirische noot

  1. Euh…, hier wordt wel – en dat al 9 maanden lang – vlotjes voorbijgegaan aan de studenten van hogescholen en universiteiten die dan wel de volle pot aan de instelling mogen betalen voor hun inschrijving, maar die zich terecht afvragen wat ze daar voor in de plaats krijgen.
    Enkele povere en haastig in elkaar geflanste videolessen, een hoog gehalte aan zelfredzaamheid inzake leerinhoud en het zoeken naar stageplaatsen, onduidelijke groepsopdrachten, onbereikbare docenten, onbegrijpelijk rekeningen, verloren kosten aan vervoersabonnementen of studentenkoten, dictaten van hoe examens van thuis uit moeten worden afgelegd.
    Intussen worden de HO-instellingen slapend rijk: geen onderhoud, geen verwarming, … maar wel dezelfde inschrijvingsgelden. Coronakassa!

    Waar zit Weyts nu hé?

  2. Wanneer kreeg ik nu eindelijk die emmer fritten met 8 pollepels mayoNNaise aub zodat ik me nog eens wat belachelijker kan maken ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *