ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent België is toe aan een staatsgreep! – 't Scheldt

België is toe aan een staatsgreep!

“België is toe aan een staatsgreep!”, is een gedachte die meer en meer te horen valt in kringen van ondernemers, gefnuikte retailhandelaars, leeggezogen kunstenaars, onderuitgevoetbalde leerkrachten en balorige studenten…

“België is toe aan een staatsgreep!”, is een gedachte die meer en meer te horen valt in kringen van ondernemers, gefnuikte retailhandelaars, leeggezogen kunstenaars, onderuitgevoetbalde leerkrachten en balorige studenten.

**

“We hebben nood aan één ‘goede’ leider!”, is het antwoord dat je krijgt als je vraagt wat er dan in de plaats moet komen van het kankergezwel dat overheid heet.

“Een verlicht despoot, dat is wat we nodig hebben”, zegt een zichtbaar gefrustreerde mevrouw die doorgeleerd heeft.

Ofschoon er ergens een Vivaldi-regering boven de hoofden van ‘de mensen’ zweeft, is het volk moe en heeft een groot deel van ‘het volk’ het helemaal gehad met de honderden dikbetaalde ministers in de minstens 7 parlementen die dit land rijk is.

Het verdriet, de onmacht, de frustratie worden uiteraard ook voor een stuk veroorzaakt door de abominabele coronavirus-aanpak van de overheid. De ministers in België en Vlaanderen kloppen zich in het pluche van hun vergaderzalen voortdurend op de borst en strooien de miljarden in het rond terwijl er uit hun Ensorkoppen maar 1 zinnetje rolt: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”, als excuus voor hun zogenaamde ‘doortastende’ optreden tegen de pandemie.

In werkelijkheid lacht het coronavirus de Belgische en Vlaamse excellenties vierkant uit.

In werkelijkheid lachen de buurlanden met de Belgische en Vlaamse excellenties, want ‘het volk’ rijdt de grens over en gaat haar inkopen doen in het buitenland, waar de winkels nog wel open zijn.

In werkelijkheid lachen Jef Bezos en Jack Ma zich een breuk want de Belgen spijzen hun respectieve digitale bankrekeningen in het buitenland op ongeëvenaarde wijze sinds het verdwijnen van de dinosauriërs.

Politici zijn opgeleid om lettertjes te lezen. Dat kunnen ze goed. Van cijfertjes kennen ze echter niets.

Er is slechts één zekerheid in deze coronatijden: het loon dat op het einde van de maand op de rekening van onze politici staat.

De met privékoks en chauffeurs gewapende politici die nu vrijdag 27 november 2020 over de coronamaatregelen moeten beslissen hebben slechts 2 keuzes:

 1. Ofwel doen ze alles terug open, en moeten de mensen zich houden aan de initiële veiligheidsverplichtingen (mondmasker, handen ontsmetten en afstand houden)
 2. Ofwel houdt men alles toe, maar sluit men ook de grenzen, zowel voor fysieke verplaatsingen, als voor alle soorten Bol.com leveringen vanuit het buitenland. Pas dan kan het spel voor de Belgische handelaars eerlijk verlopen.

Alle andere opties zouden aanleiding kunnen geven tot de implosie van dit erbarmelijke schutkring-land, gevolgd door de opstanding van één waarlijk goed en oprecht leider, geflankeerd door een team van briljante adviseurs en wetenschappers.

***

‘tScheldt heeft voor haar abonnees toegangsticketten voor de finale implosie-show van België. Kies een abonnement:

11 reacties op “België is toe aan een staatsgreep!

 1. Ik zou me maar wat graag abonneren, maar helaas behoor ik tot het legertje van mensen die net boven het bestaansminimum (proberen te) leven. Op dit moment zal mijn morele steun moeten volstaan, vrees ik, in afwachting van die ene, echt bekwame leider die misschien mijn inkomen als minder-valide kan doen stijgen.

 2. Die putsch kwam er reeds in de eerste helft van 2020 gepleegd door een ooit notoire van nature blauwachtig uitslaande roerganger maar van geen kleintje vervaard.
  In het najaar werden de vermaarde Vlamingen verraders Achteruit/Tollenaarsvereniging C$V$P/Vijftig Tinten Flashy Green op de troon gehesen. Het onder zijn obese gewicht geïmplodeerde blauwe fabriekje werd morsdood gemaakt en stante pede afgevoerd door de nieuwe la grande scommessa rossa tirannen.
  Wie een put graaf voor een ander, …

 3. Meer dan hoog tijd zelfs, de gieren cirkelen al rond . Nu weer wordt elk overlijden met een sterke overdrijving in de media toegeschreven aan “covid 19”, mensen waar je nog nooit hebt van gehoord -en ik leef toch al redelijk lang – worden als een soort martelaars vereerd .
  Deze graaiers bende weet dat ze voor hun wanbeleid de electorale rekening gepresenteerd zullen krijgen, ondanks het feit dat ze het Rekenhof ,de democratische en politieke controle buiten spel hebben gezet in
  samenspraak met de moloch de EU Commissie.Het openzetten van de grenzen met de bijhorende miljarden verkwisting met volk dat zij enkel als kiesvee binnenhalen zal de doodsteek zijn van het avondland en het Europa der volkeren Orban for EU president !!!

 4. Het opbod van virologen en consoorten en van politici blijft maar voortduren. Zoals de uitslagen van de voetbal verneemt de burger dagelijks of we dit of dat zullen mogen en moeten en niet mogen, of we met 2 of 5 of niet kerstmis mogen vieren, of de kappers mogen openblijven enzovoort. De niet verkozen eerste minister bedient zich van het angstwapen op zijn manier, door te waarschuwen dat we een maandenlange inspanning niet mogen tenietdoen door enkele dagen kerst te vieren. Om zich dan na de angstboodschap te profileren als de beschermer des vaderlands. Ook minus habens Bouchez verspreidt de ene nonsens boodschap na de andere. Ik pas overigens voor de inentingen met de wonder vaccins. Ik zal me verder beschermen maar wil wel eens afwachten of deze vaccins echt werken en geen nawerkingen hebben. In crisis tijden zijn er steeds winnaars en verliezers. Deze crisis telt onder haar winnaars alleszins de links liberale massa regime pers media. Nog een staaltje vandaag in het 19u nieuws van de nationale vlaamse (opgelet : niet vlaams nationale ! LOL) zender VRT : “Michael Flynn werd door uittredend president Trump gratie verleend in het kader van de Russische collusie. DANK ZIJ TRUMP GAAT DEZE MAN DUS VRIJUIT.” Einde bericht. De progressieve zender schiet bewust alweer tekort in haar onpartijdige informatieplicht door te verzwijgen dat het in de USA de gewoonte is van uittredende presidenten om gratie te verlenen aan allerhande individuen. En als voorbeeld zou de door de bevolking gesubsidieerde staatszender de gratie door Clinton van Marc Rich kunnen vermelden.
  Helaas … Er is nog veel werk politici, om de schandelige linkse Reyerslaan op te kuisen. Of gewoon opdoeken. AUB. Bedankt.

 5. We hebben net een staatsgreep achter de rug, gepleegd door Egbert Liegaerd! En we zullen het geweten hebben: de “warme samenleving” maakt posts over islamterreurdaden in Wenen en Parijs nu strafbaar, CO2 neutrale energie mag niet meer maar er moet per sé meer CO2 in de lucht door gascentrales, ministers van gelijkheid spreken enkel Fransen wie er iets over zegt is plots racist of nazi, de grijze wolven van Erdogan aan de macht in Limburg maar een pick up met een adelaar erop is strafbaar, belastingen op huur bovenop het reeds bestaande kadastraal inkomen, taksen op ademen want je stoot CO2 uit, stoute Denen en illegale papegaaien eruit maar wel 200.000 illegalen op ons grondgebied misdaden plegen zonder gevolg, een prijs voor het langst een agent werkonbekwaam te schoppen…en dat is een niet limitatieve samenvatting van 6 weken vivaldi. Dus nog een dikke 3 jaar te gaan of nog een veelvoud van 26x dit soort pesterijen, er zijn al staatsgrepen gepleegd voor heel wat minder.

 6. Het is jammer dat het aan het volk het haar op de tanden ontbreekt van zijn voorgangers van zowat 250 jaar geleden. Dan zouden al die vetbetaalde lafaards, hypokrieten en landverradende onbekwame zakkenvullers uit hun koten worden gesleurd en op de grote markt van The Hell hole onder een guillotine worden gesmeten. Het wordt inderdaad tijd dat hier een sterke man opstaat om die Augiasstal in de Wetstraat eens flink uit te mesten. En een Karel Martel mag ook zijn opwachting maken komen om de legioenen geïmporteerde godsdienstwaanzinnigen terug over de Mare Nostrum te jagen. Al zal dat voor eeuwig een utopie blijven want de overbetaalde bende incompetenten uit het Paleis der Natie heeft haar uiterste best gedaan om dat probleem decennia lang te laten verrotten. Wij zouden al dik tevreden zijn met een Orban. In tegenstelling tot de bij ons uitgespuwde hansworsten en landverraders van het type Somers dwingt die man bij zijn volk tenminste respect af en behoedt hij zijn land voor de ondergang die ons beschoren is. Het Romeinse Rijk deed er enkele eeuwen over om te verdwijnen, de Westerse beschaving zal dat dank zij haar “fameuze” politiekers in een paar decennia klaren.

 7. Ik hoop oprecht dat die opstand er gaat komen. Ik zie anders geen oplossing meer. Deze gemetastaseerde situatie is zodanig vertakt in elke laag van de administratie en pers, dat het onmogelijk is om de nodige afslankingen en vereenvoudigingen door te voeren in het bestuur. Zelfs indien de wens er was binnen het apparaat, zou het eeuwen duren aan procedureslagen en sabotages. Ik vind de huidige derde-wereld-situatie , met hetgeen gebeurde tijdens en na de verkiezingen in de US, tekenend voor de slechtheid die zo georganiseerd is dat een meerderheid ze graag met de mantel der liefde afdekt.

 8. Die tricolore, staatskundige fictie-farce loont echt niet de moeite om nog ooit gered te worden want dat onding zal verdampen in de Eurocratische Dictatuur die de Natiestaten en de Vrijheid van Meningsuiting verzwelgen zal. Ten zij Polen en Hongarije, als dan niet gesteund door de Viségrad Staten, hun been stijf houden zodat de Eurocratische Dictatuur er over struikelt en op zijn politiek-correct bakkes vallen zal. Dan zal dat dictatoriaal, betweterig Hof eindelijk de vleugels kunnen geknipt worden zodat terecht de jurisprudentie der Natiestaten terug gelden zal, zoals reeds in de V.K die dank zij de Brexit uit het Eurocratisch Prison kunnen ontsnappen zijn, die gelukzakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *