Beelden vanop het strand van M’BOUR…. nee wacht… Oostende (nieuwe beelden) – 't Scheldt

Beelden vanop het strand van M’BOUR…. nee wacht… Oostende (nieuwe beelden)

Na Blankenberge, Knokke, Sint-Niklaas nu Oostende…. het strandleger van Allah neemt langzaamaan de volledige Belgische kust in bezit…

Featured Video Play Icon

Update 13 augustus 2020: 00.25 uur

Na Blankenberge, Knokke, Sint-Niklaas nu Oostende…. het strandleger van Allah neemt langzaamaan de volledige Belgische kust in bezit…

***

‘tScheldt is zo onafhankelijk dat de Vlaamse politici er koortsblaren van krijgen…. Steun onze onafhankelijkheid! Kies een abonnement:

 

9 reacties op “Beelden vanop het strand van M’BOUR…. nee wacht… Oostende (nieuwe beelden)

 1. Intussen (wat vliegt de tijd) kloteherrie in de Blaarmeersen in Gent, met enkele ‘jongerengroepen’ (geeuw), en het filmpje in…. was het Oostende, ‘k weet het al niet meer, in elk geval een panorama met weinig (zeg maar geen) blonde kopjes. Wel heel veel ‘zwarte haardossen’, en vooral : een meute boerka’s of iets in die richting, met een hittegolf geen kledingstuk om mee rond te lopen, sowieso al niet, behalve door de affectionado’s natuurlijk. Zelfs geen boerkini’s, neen ineens the full monty (maar dan vice-versa), uiteraard alleen voor de vrouwen en meisjes, wat had u gedacht. Twee families (ook in Oostende, of was het de Blaarmeersen, het wordt verwarrend soms, al die incidenten, opstootjes en andere vrijetijdsbestedingen), kregen het aan de stok en sito presto 10 of 15 (volgens de bronnen, ik was er niet bij) politie-combi’s, ambiance ! En ik die dacht dat het gros van de allochtonen in juli/aug en masse naar hun vaderland/moederland gingen zoals altijd, forget it. Of is Het Virus mede-verantwoordelijk ? Ja, dàt zou nog eens een plausibele verklaring zijn voor al de recente allochtonen-onrust : Het Virus ! Geen afstand genoeg tussen De Families of De Bendes, onderling wantrouwen, een vervelende ordedienst die de puntjes op de i wil, een massa-toeloop van kansarmen en kwetsbaren wegens het gratis karakter van het kust(m’n kloten)gebeuren, de warmbloedige mentaliteit ten top gedreven door de nooitgeziene hittegolf, voorwaar er valt deze ‘jongeren’ weinig of niets te verwijten, surtout met een blanke, racistische politie-troepen…
  En nu, hic et nunc, lezen we dat een ‘minderjarige’ (ja, da’s een ‘jongere’, ontegensprekelijk) uit, of in Blankenberge, zijn straf gekregen heeft van de ‘jeugdrechter’ voor zijn wandaden. Trommelgeroffel…. de straf luidt : een ‘dienstbetoon’ ! Een maatschappelijk dienstbetoon, dolletjes. Waar, hoe, wanneer en hoelang, no f……..g idea. Ik gok op dieverse paarden : dienstverlening als garçon in een Blankenbergse taverne/frieten bakken bij Frituur Jeanneke/blaren bijeenharken tussen 2 joints door in een stadspark/koffie ronddragen en ‘een klapke doen’ in een ouderlingengesticht (watch your sacoche, folks !;-)/of simpelweg: 2 maand de auto wassen van de jeugdrechter. De rest van de Bende wacht glunderend op HUN ‘straf’, enigszins teleurgesteld bij voorbaat, want met bo(e)vengemelde Straffen bouwt men geen ‘street-credibility’ op, of hoe heet dat. De gevangenis ja, dàt is pas een echte straf (alhoewel…) én een leerschool én contactmogelijkkeden voor later, enz. De jeugdinstellingen of ‘open intstellingen’ (woeha !) zijn sowieso een lachertje. Als (àls) er al plaats is, is ontsnappen of de boel belazeren een lachertje (tienerpooiers lopen soms vrij in en uit, enz…yep allemaal gezien en gelezen, en dan weten we nog maar een fractie, beste burgers, boeren en buitenlui, de Overheid weet perfect wat te zwijgen en wat te…benoemen, ook in de asielcentra, weer een item apart…{Ned. : Nigeriaans “asiel”koppel van 21 en 29 hadden een andere LESBISCHE Nigeriaanse met kokend water overgoten, en dat was er toch wat over – neenee, niet erover, erop !}. Allemaal te lezen op de NED. Teletekst, die van ons is al pakweg 4 jaar afgeschaft, besparingen bij de VRT, hun whisky- en andere frivoliteiten genieten voorkeur vermoedelijk, om nog te zwijgen van de multi-culti obsessie (ja, beste kameraden, niemand maar dan ook niemand wordt als racist, populist, rechts-extremist geboren, niemand, snappu ? Prima). Maar waar waren we gebleven ? Geen idee, de Abdij St. bernardus nr 12 durft er zwaar in te hakken blijkbaar, nou ja ik zit dan ook niet in de ramadam, noch in Blankenberge, Oostende, de Blaarmeersen, Houthalen, Dilbeek, St. Anneke i tuti quanti, gewoon ‘t Scheldt volgen is ook een leuke bezigheid (is ie serieus of is ‘t een graptsjen ?), en soms een korte bijdrage in Het Laagste Nieuws, goed beseffende dat het toch nooit gepubliceerd wordt sinds ettelijke jaren, maar we hebben het dan toch maar eens goed gezegd nietwaar. Als we de boel kunnen kloten zullen we het niet laten, zoveel is zeker. Een pen of een kalasjnikov ?? Bwa, alles op zijn tijd zeker ? Atoutaleur.

 2. Ooit waren er helden zoals Karel Martel die de invasie van de arabieren afweerden. Nu kennen we alleen nog alleen politieke lafaards zoals Merkel, De Block en Somers (om er slechts enkele te noemen) die ze zelfs aanzuigen en ze meer rechten en voordelen geven dan hun eigen uitgeperste bevolking.

 3. Waarom nog naar Danger, Marracash, Rabat, het MiddenRiff-gebergte, Casa Blanca, enz gaan als men hier hetzelfde kan ondergaan ? Tropische zon, zee & strand, boerka’s, ambiance dat soms wel iets erover is maar soit, een politie geenszins te vergelijken met hun Marokkaanse collega’s, een jointje, een cock-tail, een one-night stand, enfin alle leuke dingen des levens, hier in dit vermaledijde westen, een magneet voor ongeveer alle volken des werelds, maar ze moeten er wel geraken natuurlijk, legaal of illegaal, maar soit na het nodige geduld volgt er wel een regularisatie of iets van die strekking (‘arrangeire’ heet dat in ‘t vloms), of om humanitaire redenen (precieuze familiale shituatie, ziekte van geest of lichaam, een ‘verbondenheid’ met de locale gemeenschap, ‘ingeworteld’ dus, goede voetbalspeler, opleiding in een knelpuntberoep, nationaliteit onbekend of geen mogelijke terugkeer, enz enz de mogelijkheden zijn onuitputtelijk, en ook
  na 7 pogingen niet opgeven, de aanhouder wint, toch in de meeste gevallen. Bent u bij de ongelukkige zeven % die eruit moet, no problem, eerst een ‘afscheids- en startpremie voor in eigen land’, en daarna zien we wel, live goes on, corona or no corona. En dat u later ons pensioen zult garanderen, kijk dààr schiet ons gemoed van vol, zelfs bij de polletiekers (en dat wil toch al wat zeggen). Zodoende, denk maar in ‘t frans : je maintain, Dré !. Atoutaleur. At your servies. Allah Snackbar !

 4. Het probleem zal zichzelf wel oplossen als de gewone vlaming zich niet meer zal laten zien aan de kust. Wanneer de waarde van de appartementen aan de Belgische kust de dieperik induikt. Want welke eigenaar wil met zulk volk in contact komen? Je gaat naar de kust om tot rust te komen en niet om constant op je tenen te moeten lopen voor zulk crapuul. Heren politiekers graag eens wakker worden aub en dit probleem echt aanpakken (en niet zoals gewoonlijk de andere kant opkijken)

 5. En weer wat dagelijks nieuws : lees op http://www.hln.be , het Laagste Nieuws dus, over een Nederlandse ‘rapper’ Gofast of zoiets, die op 22 juni voor wat animatie zorgde in Bruxelles (politie bekogeld, enz lees ‘t maar…)

 6. Zolang het Systeem BLIJFT struisvogelpolitiek voeren door permissiviteit vermeende “verdraagzaamheid” te betitelen, even lang zal de PoCo-doofpot BLIJVEN aangevuld worden met weggefoefelde fratsen van “jongeren” (ge weet wel !). Intussen is de PoCo-doofpot al zo zwaar dat hij dreigt dwars door de aarde te zakken en naar boven te spuiten bij onze antipoden in Nieuw-Zeeland. Waarom moeten autochtonen nog BLIJVEN belasting betalen om de wedden van Parket, Staande en Zetelende Magistratuur mede te betalen ? Mogen wij dan geen elementaire degelijke service van hen verwachten, ook qua autochtonofoob racisme en dito discriminatie , verkleed als ….”positieve actie” ? KOTSBEU ZIJN WE HET !!!!!!

 7. Ik zal eens “Grote Kuis” moeten komen doen zo te zien ! De “Reconquista” was destijds niet alleen in Spanje nodig maar NU ook in GANS Fort Europa !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *