ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Beelden Brussel: samenscholings-verbod geldt in België alleen voor bange blanken – 't Scheldt

Beelden Brussel: samenscholings-verbod geldt in België alleen voor bange blanken

Terwijl U en wij ‘effectief’ naar de gevangenis vliegen als we in elkaars huis een glas komen drinken, mag je in Brussel wel betogen, zelfs met honderden tegelijkertijd….

Update 14 januari 2021: 11.46h
Update 13 januari 2021: 22.08h
Update 13 januari 2021: 21.38h
Update 13 januari 2021: 20.44h
Update 13 januari 2021: 19.01h
Update 13 januari 2021: 18.51h
Update 13 januari 2021: 18.33h

**

Terwijl U en wij ‘effectief’ naar de gevangenis vliegen als we in elkaars huis een glas komen drinken, mag je in Brussel wel betogen, zelfs met honderden tegelijkertijd. 

**

Het excuus om vandaag te gaan betogen is de dood van de 23-jarige Ibrahima. Iemand die voor de politie wegliep bij een controle, en dood eindigde in een ziekenhuis na opgepakt te zijn geworden.

Niemand die weet wat er eigenlijk gebeurd is, maar een deel van het omvolkte volk dat niet meer zo mag genoemd worden, vindt dat de politie een moord pleegde en wil daarom manu militari verhaal halen, op straat, met honderden.

Politici zullen vanavond op TV zeggen dat de maat vol is en dat er een nultolerantie moet komen.

Dat zijn diezelfde policiti die ondertussen mondmaskers verbranden, iedereen toestaan naar rode zones te reizen, vaccins in de diepvriezer laten liggen, woonzorgcentra omtoveren tot mausolea en mensen die samen een glas drinken in een ommezien veroordeeld krijgen als misdadigers en effectieve gevangenisstraffen weten op te leggen. We herhalen nogmaals, je kan in België beter een minderjarige verkrachten, dan nog word je minder hard gestraft dan aanwezig te zijn geweest op een lockdownfeestje.

Hier de beelden van vandaag:

**

Voor de gezelligheid drukken we nog even het blablabla af van burgemeester Emir Kir. Kir is de burgemeester van Sint-Joost-ten-Node. Hij werd in januari 2020 uit de Franstalige Parti Socialiste (PS) gezet wegens kwestieuze banden met de Turkse Grijzen Wolven, een groep extreemrechtse Turken die van België graag een Turkse enclave willen maken, gesteund en gefinancierd door Recep Tayyip Erdoğan.

Lachen toch?

***

We zouden een omvolkingsabonnement willen aanbieden. Maar Marc Van Ranst beweert dat dat iets vanuit de tijd van de Nazi’s is (de tijd van de familie van Bart Somers dus). En daar willen we niets mee te maken hebben. Kies een niet-omvolkings-abonnement:

9 reacties op “Beelden Brussel: samenscholings-verbod geldt in België alleen voor bange blanken

 1. Geeeuuw ,’ fait divers’ zoals onze prachtige regering weer zal reageren , veel bla bla ,over inclusie ,’divers samenleven’ en ‘begrip tonen ‘ Wat ze eigenlijk bedoelen is wij zijn vetbetaalde lafaards die deze intellectuele kansenparels niet durven tegenwerken ,wij zouden hun stemmen eens kunnen verliezen ,en de domme kleine belgjes zijn dat morgen weer vergeten
  want dan is het voetbal of koers op het hersenspoelscherm en we leiden hen af met nog meer vaccin en corona zever .

 2. Bij geen van beiden was ik aanwezig, maar als ik moest kiezen tussen beide ‘manifestaties’ zou ik toch precies nog iets liever verleden woensdag in het Capitool gezeten hebben dan vandaag in dit geweldige Bruxelles van ons eigen. 400 x 750 = 300.000 en dan nog als extraatje de organisatoren de verhoogde boete, voor onder andere de burgemeester en topminister Verlinden. Binnen 2 maanden is er weer plaats in den bak voor enkelen van het corona-overtredende tuig.

 3. Zowel de relschoppers als de politie kunnen mij gestolen worden.
  Beide verzieken het voor de gewone werkende mens. SS’ers zijn ook maar begonnen met de opgelegde regels te laten naleven. Alleen waren er bij de SS’ers geen uitzonderingen. Hier hebben onze agenten schrik van de echte amokmakers. Hier durven de agenten enkel de brave burgers de nazi regels afdwingen. Lock down feestjes met de opa en oma, of met zes in de tuin ipv met vier.

 4. Volgens HLN werd een vrouwelijke agente levensgevaarlijk gewond ondanks het feit dat de POCo-Propaganda slogan “Diversiteit ie een verrijking” nog steeds totaal ONgenuanceerd blijft gelden in ons tricolore PoCo-Pest-Paradijs.

 5. De omvolking zorgt gelukkig wel voor spektakel, dat wel ! Dat een vrouwelijke agente levensgevaarlijk gewond werd afgevoerd naar verluidt is slechts “freinte de route” in de loop van het omvolkingstraject politiek-correct beschouwd.

 6. Politiek-correct beschouwd is het “WIT”(sic) volk en geen “blank” volk dat moet zwijgend zwetend zwoegen om het PoCo-Systeem met HUN belastinggeld onophoudelijk het slijm der autochtonofobe PoCo-propaganda te BLIJVEN laten afscheiden.

 7. Leve de multiflauwekulturele omvolking die is tenminste politiek-correct ! Uw telgen zullen daartoe zeker multicultureluurs geïndoctrineerd worden !

 8. Hier tellen de anti-Corona maatregelen ter preventie blijkbaar niet, kennelijk wordt er voor allochtone , vandaliserende relschoppers een politiek-correcte uitzondering verleend , NOG meer als “positieve actie” gecamoufleerde, in feite “autochtonofobe discriminatie” vanwege het dictatoriaal ontaard, autochtonofoob discriminatoir tricoloor PoCo-Systeem ! HALT AAN DE BLANKEN ACHTERUIT TE STEKEN door PoCo-propaganda gecamoufleerd als “positieve actie”(sic). Wat zou er dan toch zo “positief” zijn aan allochtonen voor te trekken op autochtonen met PoCo- alchemie der “positieve actie”(sic) ?????

 9. Ik pijnig al jaren mijn hersenen om 1 ,ja EEN,geen 2,voorbeelden te vinden van een echt geslaagde multiculturele samenleving.Ik slaag er echt niet in.Ik herinner me een discussie met een nochtans universitair
  geschoolde politicus.Die gaf er direct een: …..Australie!!!Ja moe,moet je maar eens vragen aan de -overblijvende-Aboriginals.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *