ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bart Tommelein: “Ook boete voor oma die kleinkinderen nog eens wil zien” – 't Scheldt

Bart Tommelein: “Ook boete voor oma die kleinkinderen nog eens wil zien”

Gewoon omdat onze kleinkinderen het recht hebben om te weten wat er gebeurde in 2020 publiceren we hierbij twee foto’s…

Gewoon omdat onze kleinkinderen het recht hebben om te weten wat er gebeurde in 2020 publiceren we hierbij twee foto’s.

**

Eén foto waarop de burgemeester van Oostende, Bart Tommelein, aankondigt dat hij oma’s die op bezoek gaan bij hun kleinkinderen gaat beboeten. En een tweede foto van de voetbalploeg van Bart Tommelein, KV Oostende, waar slijkverdienende voetballers zich geen bal (sic) aantrekken van coronaregels en elke dag op TV etaleren dat zij een license om te besmetten hebben gekregen van hun subsidiërende politieke vaders zoals Tommelein.

KV Oostende. Voor voetballers gelden geen coronaregels.

De hypocrisie deze dagen is immens.

Het volk mort. Het volk wordt genadeloos afgestraft. Het volk wordt geridiculiseerd door politici die geen enkele moeite doen om te tonen dat de coronaregels niet voor hen gelden. Laat staan dat politici ook maar enige last hebben van corona gezien er in deze tijden slechts één zekerheid is: met name het loon dat op het einde van de maand op de rekening van de politici staat.

***

Stap mee in het verzet. Kies een abonnement:

 

4 reacties op “Bart Tommelein: “Ook boete voor oma die kleinkinderen nog eens wil zien”

  1. Toevallig allemaal links liberale leugenaars die het land naar de kloten helpen samen met hun schandknapen de rode rovers en hun Tjeven misdienaars ,het volk staat erbij en kijkt er naar ,De staatspropaganda media zorgt voor de angst en het fake nieuws ,de “vaccin” geldmachines draaien op volle toeren ,voor elk “virus” een pasklare oplossing kassa kassa .

  2. Daarom dat politici BUITEN de wet moeten worden gesteld, en best worden gedeporteerd naar landen zoals Rusland en Singapore, eens zien hoe het zal aflopen!

  3. Gaat hij nu ook het veld opstormen om die spelers uit elkaar te trekken nadat ze een goal hebben gemaakt? Of is het voor die blaaskop misschien veel gemakkelijker om een hulpeloos bommaatje een boete aan te smeren dan aan die geld als slijk verdienende getatoeëerde mossels?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *