ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bart Somers (vrijheids-wandelaar) versus Bart Somers (moslim-fundamentalist) – 't Scheldt

Bart Somers (vrijheids-wandelaar) versus Bart Somers (moslim-fundamentalist)

De waarheid over Nieuwjaar vieren…

Den Bart terwijl hij doet alsof er ‘vrijheid’ in het spel is…

Den Bart als zijn vrienden droogjes de waarheid tweeten…

10 reacties op “Bart Somers (vrijheids-wandelaar) versus Bart Somers (moslim-fundamentalist)

  1. Hoeveel heeft die arrogante kwal aan Egbert Lafaard moeten betalen om als onverkozene minister te mogen worden zodat hij zijn grote missie ten uitvoer zou kunnen brengen: de (liefst islamitische) overheersers aanbidden en de autochtone bevolking zoveel mogelijk verraden. Want het eigen volk verraden zit er bij de Somersen immers al decennia lang diep ingebakken.

  2. Als ze in Saoudi-Arabië koppen afkappen, waarom zou dat dan hier niet mogen ? Ik overweeg ernstig om bij ons clitoridectomie met een potloodslijper te laten uitvoeren, dat zal alleszins properder zijn dan met een verroeste patattenschiller.

  3. hoe is hij aan dat plaatske geraakt (dank zij wie ? )vuile volksveraader-aanhanger van het kalergi akkoord zeker ? en over 40-45 , dat was het gevolg van de jarenlange knechting van de vlamingen door de franskiljons -wat gebeurde er allemaal met de vlaamse jongens in 14-18 tov van de waalse , dat heeft diepe wonden geslagen en de gevolgen waren er naar,dus mensen verdiep u in de vlaamse zaak maar dan vanaf het begin,niet pas vanaf de jaren 40

  4. hoe is hij aan dat plaatske geraakt (dank zij wie ? )vuile volksveraader-aanhanger van het kalergi akkoord zeker ? en over 40-45 , dat was het gevolg van de jarenlange knechting van de vlamingen door de franskiljons -wat gebeurde er allemaal met de vlaamse jongens in 14-18 tov van de waalse , dat heeft diepe wonden geslagen en de gevolgen waren er naar,dus mensen verdiep u in de vlaamse zaak maar dan vanaf het begin,niet pas vanaf de jaren 40,gelukkig nieuwjaar

  5. Als BDW me nu eens en voor altijd duidelijk zou willen uitleggen waarom hij dergelijke idioot op dergelijk belangrijke minister post heeft gezet, dan zou ik (bij een strategische juiste uitleg in het belang van Vlaanderen) nog eens overwegen op NVA te stemmen. Vlaanderen stemde rechts en de belangrijkste post heeft hij aan een linkse moslim fanaat gegeven, heel ver voor Liegbert Lachaert er aan te pas kwam, dit is toch een schoolvoorbeeld van slecht bestuur. Maar VB zijn dan wel een bende paljassen, die tenminste opkomen voor wat de Vlaamse kiezer heeft gestemd.

  6. Imam Barth -el- Sohmers mogen ze op islamitische wijze slachten ,uitbenen , en aan de varkens voederen ,Dan geef ik een drink in mijn favoriete hol .uiteraard met haram bier en nog meer haram versnaperingen

    1. Maar….U bent niet politiek-correct. Ik zal dan ook met het PoCo-Parket konkelfoezen om uw Vrijheid van Meningsuiting NOG verder te laten uithollen en de Sharia in te voeren in ons Kalifaat, Meccalen-aan-de-Dijle.
      Als de Rechter dan in dezelfde PoCo-Loge zit, zult ge het ongetwijfeld aan uw haram kloten hebben , Dhimmi ! Want de vermeende “Scheiding der Machten” is toch maar een theoretisch concept, overwegende het publieke “geheim” der vaak (niet immer) politieke benoemingen der magistratuur die over de “juiste” partijkaart beschikken of in de “vochtige kamer” der PoCo-Loge aan canapé-politiek collaboreren.

      1. Die rechters heeft het kalifaat Maccalen al: de vrouwelijke rechters Colpin en Hoonacker die opvallend mild zijn in hun straffen waanneer er geïmporteerd crapuul mee gemoeid is. (Vrij onder “strenge voorwaarden”, het meeste met uitstel enz.)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *