ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges verheugen zich op nieuwe exotische eetgewoontes… – 't Scheldt

Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges verheugen zich op nieuwe exotische eetgewoontes…

Deze dame is boos omdat een bewoner uit een ander deel van de wereld op straat in Italië een katje roostert om met zijn vrienden op te eten… “Geheel onterecht”, zegt Bart Somers, “die dame is extreem racistisch ingesteld”…

Featured Video Play Icon

Deze dame is boos omdat een bewoner uit een ander deel van de wereld op straat in Italië een katje roostert om met zijn vrienden op te eten. We vroegen aan Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges of dat zo’n beetje strookt met hun nieuwe wereldbeeld.

“Uiteraard”, antwoordde Bart Somers, “dit is een perfect voorbeeld van integratie voor onze ‘Zomerstraten’ op 11 juli. “Wat een geweldig idee”, kreunde Sihame El Kaouakibidinges likkebaardend, “met welke kruiden maken ze zo’n katje tegenwoordig klaar?”

6 reacties op “Bart Somers en Sihame El Kaouakibidinges verheugen zich op nieuwe exotische eetgewoontes…

  1. Moest het mijne Franky zijn die hij aan het fileren was , zat ik nu in den bak ,ik schopte hem dood !,van dieren en kinderen blijf je af , bende breindode import primaten !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *