ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Bart Somers Cartoon van Eldiablo – 't Scheldt

Bart Somers Cartoon van Eldiablo

7 reacties op “Bart Somers Cartoon van Eldiablo

  1. Mogelijk heeft hij uiteindelijk beseft dat een “Minderhedenforum” subsidiëren zonder dat eveneens te doen met een “Meerderhedenforum” in feite zowel “autochtonofobe discriminatie” als “heterofobe discriminatie” impliceert, al kan dat politiek-correct getrukeerd worden door “positieve discriminatie” met politiek-correcte alchemie om te goochelen tot “positieve actie”(sic). Wat er dan toch zo vermeend “positief”(sic) zou zijn om een meerderheid achteruit te steken ten voordele van een minderheid is enkel vatbaar voor wie een politiek-correct verdraaide “logica”(sic) hanteren kan, ikke dus niet want ik ben daar gelukkig te “dom” voor……In elke geval zal zijn bompa, de Lode zich in zijn graf omdraaien, al zij het met heel veel moeite wegens zijn stokstijve, constant in erectie staande Rechtse arm, ocharme…..

  2. O, wat zou die bolle graag armen hebben die lang genoeg zijn om al de wilden uit het Rif-gebergte te omarmen die hij en die wandelende onderkin hebben binnengezogen.

  3. Joint Vlaanderen (filiaal van Nederwiet). Ja, die (Verz)Open VLD begint op alle vlakken de gauchistische toer op te gaan, met de nadruk op het trekken van ‘de allochtone kaart’. Of dàt hen gaat redden van het débâcle valt te betwijfelen. Behalve wat witte raven, évolués, poshjespakkers en arrivisten, zit het gros van de allochtonen/islamieten bij de SPa en meer nog bij Groen en de PVDA (als ze al gaan stemmen natuurlijk), en in Brussel bij de PS, Ecolo en PTB (idem in Wallonië). En dan zijn moslimpartijen nog niet echt goed gelanceerd, in tegenstelling tot Nederland (zetels in het parlement !). Neen, VLD zal het moeten hebben van al dan niet overjaarse Logeknapen, middenstanders en KMO’s hebben er geen boodschap meer aan, en nu de horeca bloedt, faillissementen niet meer te overzien zullen zijn….Populism rules ! Wordt vervolgd.

  4. Het zit wellicht in de genen bij de Somersen en vreemdelingen omarmen heeft die bolle ongetwijfeld van zijn opa. Die had het in 1940-1945 ook meer begrepen op de overheersers dan op zijn eigen volk en strekte zijn arm dan ook graag in een hoek van 45°.

    1. Helaba, niet lachen met onzen bompa, die had gewoon zijn Rechtse arm wreed verrokken door fanatiek naar de brandende St.Romboutstoren te wijzen.

  5. Toen een Wuustwezelse VB-politica bloemen ging neerleggen op het graf van een oud nazi, vond Wilrijks OVLD raadslid Alexandra d’Archambeau dat walgelijk. Vermits de poco kliek van OVLD verplicht door één neus moet ademen en een eigen mening dus volstrekt uit den boze is, vermoed ik dat consequente bolle Somers zich met allerheiligen met een heeeeel wijde boog rond het graf van zijn grootvader heeft gerept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *