ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Aurum potestas est – 't Scheldt

Aurum potestas est

10 reacties op “Aurum potestas est

 1. Venenum est solutio ad huiusmodi ydiotarum , voor hen die zelf geen enkele andere kunde hebben dan bedriegen , liegen , en discrimineren, en nu ook nog onderdrukken !

 2. De privékok van die wandelende onderkinnen met haar valse varkensoogjes heeft dan ongetwijfeld een 24/7 job En er als ze zich goed volgevreten heeft tot er niets vasts meer bij kan mag hij ook nog een fleske aftrekken om er die er achterna te kappen want om het met Lupis Lupis te zeggen: “mens sana non potest vivere in corpore sicco”.

 3. Toen ze nog opt 5de van de onlangs verkochte finance tower haar kantoor had, was voor maggie grassa geen kok nodig, ze ging altijd op restaurant met de lobbyisten van big farma.

   1. En zijn vroegere lidkaarten van Amada, ID-21, Spirit , enz. De vroegere anarchist-republikein die ‘in functie’ mee op reis mocht met de monarchie etc naar Zuid-Afrika (herinner u de groteske foto’s waarop hij steevast zijn uiterste best deed om als een Pinokkio ostentatief mee op de foto te staan, tsss….). En dan als Staatssecretaris voor de Administratieve Vereenvoudiging of zoiets (als het kind maar een – lucratieve- naam heeft)…. Alles werd nog ingewikkelder ! (Vooral de belastingsaangifte, nog meer onbegrijpelijke code-‘vakjes’, zelfs voor mij was het latijn & chinees, en ik heb dan nog 9 jaar aan de fiscus gewerkt, in tempore suspecto….). Ach, een heleboel tafelspringers, overlopers, arrivisten, poshjespakkers, nitwits en scheve architecten, schaamteloos en gewetenloos (de coronacrisis !), met steeds een zeer riante ‘uittredingsvergoeding’, en bij de E.U. is het zo mogelijk nog erger, of beter vanuit hun standpunt bekeken. De schandalen aldaar zijn genoegzaam bekend. And the show must go on, voor de financiering van het ganse zootje zorgt Jan Modaal wel, Nonkel Juul & Tante Zulma.
    O ja, ad finitum : gisteren op de Ned. Tv, het programma ‘De Nieuwe Maan’… Altijd boeiend … Nu o.a. over ‘de woningnood in Nederland’, 300.000 sociale woningen tekort (wachttijd gem. 10 jaar of meer !) en dit al decennia lang. Maar nu komt het : het aantal ‘asielzoekers’ stijgt enorm (de instroom versus de uitstroom, Sammy….). Vorige jaren had men al 40.000 woningen bezorgd aan die Nieuwkomers, vooral uit Syrië (Daesh !) en Yemen. Nu begint het te ‘nijpen’, overvolle AZC’s met soms de nodige ‘overlast’ en een ‘divers publiek’ (Afghanen versus Irakezen, Oostblokkers versus Afrikanen, om nog te zwijgen over de holebi’s, de kristenen, de Yezidi’s, enz), enfin er moet uiterst dringend gezocht worden naar ‘opvang in de gemeenten’. En nu komt de clou : vanaf 2021 (binnen 6 weken dus !) moeten er 27.000 sociale woningen gereserveerd worden voor de ‘statushouders’ (dit zijn de ‘goedgekeurde asielzoekers, die dan alvast 5 jaar mogen blijven, dolletjes), eufemistisch betiteld als ‘kwetsbare groepen’ op zoiets. Dan ziet men enkele (echt kwetsbare) alleenstaande Nederlandse vrouwen die hun beklag doen over ‘de onrechtvaardigheid’ dat zij al jaren op de wachtlijst staan en dan ineens over de kop gesprongen worden door ge-weet-wel-wie die dan een gezinsflat krijgen (en al de rest) “waar ik een moord voor zou doen. Mij rest nog slechts de straat….”. Schrijnend, maar de realiteit, Sammy.
    Een gozer van ‘Vluchtelingenwerk Nederland’ draaide maar rond de pot ‘dat er woningen moeten bijgebouwd worden, etc’ (maar daar ging het in kwestie niet om), waarna de moderator vroeg of ‘het draagvlak in de samenleving nog zou bestendigd worden’…. ook al door de overlast, de rellen, enz.
    De vraag stellen is ze beantwoorden. Mijn draagvlak was en is alvast verzadigd, een zurige maagpijn ga ik nu beteugelen met een streekbier van eigen bodem (uiteraard). And the future is…..mystery.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *