Asielzoekers vinden niet dat ze in quarantaine moeten na besmetting met corona – 't Scheldt

Asielzoekers vinden niet dat ze in quarantaine moeten na besmetting met corona

Asielzoekers weigeren zich neer te leggen bij de quarantaine regels nadat één van hen positief test op corona.

Featured Video Play Icon

In het Duitse Suhl gebeurt wat vermoedelijk ook elders zal gebeuren in Europa. Asielzoekers weigeren zich neer te leggen bij de lockdown regels. Ze vinden dat ze boven de wet staan.

Erger ze weigeren in quarantaine te gaan nadat een van hen positief testte op corona.

Politieagenten in beschermende pakken (niet voorradig in België by the way) proberen de asielzoekers te overtuigen dat ze in quarantaine moeten. Maar dat willen ze duidelijk niet.

***

Deel ons onbegrip en deel onze frustratie. Neem een steunabonnement zodat we dit soort van beelden en informatie kunnen blijven publiceren:

9 reacties op “Asielzoekers vinden niet dat ze in quarantaine moeten na besmetting met corona

  1. Daarnet gefietst door Beringen – Mijn. Toch een koffiehuis gezien dat gewoon open was. En verder auto’s volgepakt met mensen. Regels volgen? Ah neen hé. Ben eens nieuwsgierig voor vrijdag hoe de moskees zullen vollopen.

    1. Ja da’s juist, wij hebben ongeveer een 60 tal acteurs ingehuurd. 40 daarvan hebben we verkleed als asielzoeker, 20 hebben we in witte pakken gestoken om te doen alsof ze van de politie zijn. Vervolgens hebben we een lege aardappelfabriek in Duitsland gehuurd om te doen alsof het een asielcentrum is. En het moeilijkste was het huren van een waterkanon, gewoon om het allemaal echt te doen lijken…. maar we geven toe… U heeft ons helemaal door… het is inderdaad een compleet fake filmpje dat we gemaakt hebben… wij buigen deemoedig het hoofd voor Uw doorzicht en inschattingsvermogen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *