ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent ARCO-spaarders opnieuw tegen de schenen getrapt… – 't Scheldt

ARCO-spaarders opnieuw tegen de schenen getrapt…

6 reacties op “ARCO-spaarders opnieuw tegen de schenen getrapt…

  1. Wat gaat die studeren ? Als je 800.000 mensen kan rippen ben je volleerd dievegge en animeermeisje van de ACW top , om niet te zeggen omhoogwerkster via de onderste vooringang .

  2. Wat je allemaal al niet kan doen he met een diploma(atje). Eerst de ARCO gedupeerde verdedigen. En daarna in de regering om het geld van de gedeputeerden af te pakken. Da’s 2X poen scheppen he. Hopelijk komt er nu toch eentje die inziet dat dit belangen vermenging is en dat dan het einde is van het begin. Maar ja naast de pot kakken kan je ook met of zonder papier in je handen.

    1. ‘t is erger, zij verdedigde NIET de gedupeerden, zij verdedigde ARCO tegen de gedupeerden, zij heeft ervoor gezorgd dat ARCO de gedupeerden NIET moet betalen, omdat zij vindt dat de overheid de gedupeerden moet betalen en niet ARCO (die met al het geld gaan lopen is)… (‘tScheldt)

    2. Een ‘bul’ is niet hetzelfde als een diploma, dat is iets uit één van de (verkeerdelijk genoemd) diplomafabrieken, die ‘uniefs’ zijn. LOUTER theorie dus! Wereldvreemd ook.

  3. Ik zou willen dat de Arco-gedupeerden vergoed worden voor hun verlies. Vb. door Beweging.net , die kunnen hun zwarte kas aanspreken. Maar als die vergoeding van de staat komt, moeten alle mensen die geld verloren zijn door aandelen van Fortis, Dexia, KBC, ….. Zandpan, of welke ook , een gezamenlijke claim indienen voor vergoeding. Want wat voor de enen kan, moet voer ieder kunnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *