ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VOORBEELDIGE TELENET-SERVICE – 't Scheldt

VOORBEELDIGE TELENET-SERVICE

VOORBEELDIGE TELENET-SERVICE

ZONDER HET TARIEF TE VERLAGEN WERDEN DE ONDERTITELS BIJ DE FRANSE ZENDERS F1 F2 EN F3 GESCHRAPT. HEEL JAMMER WANT O.A. DE KLASSIEKE FILMS (Cinéclub de Minuit) OP ZONDAGAVOND NIET MEER LEESBAAR.

WEL REGELMATIG PRIJSVERHOGINGEN.

EN NU WERDEN OOK DE ONDERTITELS VAN BBC 2 GESCHRAPT.

ALS WIJ GOED INGELICHT ZIJN WORDT BINNENKORT, NA WEER EEN ‘PRIJSAANPASSING = PRIJSVERHOGING) OOK HET GELUID UITGESCHAKELD.

KAN MEN DE AMERIKAAN DIE DE LAKENS UITDEELT – EN IN AL DIE JAREN GEEN WOORD NEDERLANDS HEEFT GELEERD – DIETS MAKEN DAT DIT GEEN NETTE MANIEREN ZIJN? ZIJN PERSONEEL BEANTWOORDT DE VRAGEN HEN GESTELD WORDEN IN HET ENGELS.

ONBESCHOFTHEID TROEF.

HEEFT FRANS VAN DEN BRANDE DAT OOIT KUNNEN VERMOEDEN?

Redactie ‘t Scheldt

*

Reacties lezers:

Telenet = Telenat en vroeg of laat wordt je het zat ….
dixit erik verbeeck

*

Ik ben klant bij Telenet – analoge TV.  Zij zagen om over te schakelen naar digitale TV, wat ik niet doe.  Ik gun het hen niet.  Zoals ik lees in uw bericht is de service, recent het wegvallen van de ondertiteling, alles behalve wat het zou moeten zijn.  Ook bij analoge TV stijgt het abonnementsgeld ondanks het afnemend aanbod van zenders.  Vroeger kon ik Franse, Duitse en andere zenders nemen. Nu niet meer.
Met vriendelijke groet
Gerald Ghysels

*

MIJN SIMPELE MENING 

‘t Zijn verdomme die dingen,… de taalwetgeving, hier verbod frans, daar verbod vlaams, geen ondertiteling, die nu dat schijnproces van die terrorist mogelijk maken en nog erger, vind ik, is de verarming van onze talenkennis maar … niet voor de inwijkelingen want die hadden al, als tweede en volwaardige taal, het frans.
V.H.

*

Beste Bert,
Ik heb vandaag ook een klacht ingediend bij Telenet omdat de ondertiteling van BBC2 is weggevallen. Groetjes,
Wim
*

Beste redactie,

Dat Telenet geen serieuze firma is, wist ik al van bij het begin. Een jaar nadat ze de zender in Vlaanderen overnam, verhoogde ze het abonnement met 25 %, Een jaar later verhoogde ze die weer, maar toen niet door meer geld te vragen, maar door 8 van de 40 zenders te schrappen.
Sindsdien zijn de abonnement er met de regelmaat van een klok ‘aangepast’…
Groetjes
Guido van Alphen

*

Redactie: de onderschriften bij BBC 2 zijn er terug. En wanneer de onderschriften van F1 F2 F3 ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *