ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent VASTEN IN BORGEROKKO – 't Scheldt

VASTEN IN BORGEROKKO

ACTUEELSAUER

VASTEN IN BORGEROKKO
Homo Criticus beschreef in ‘t Scheldt al hoe de ramadangekte toesloeg bij de muzelmannen en -vrouwen. Ook in het Antwerpse stadsdistrict Borgerhout, ooit een Volksunie bastion onder het bestuur van Dirk Stappaerts, is er een verspreiding van dit gevaarlijk virus waargenomen.
Dit district dat bestuurd wordt door een links zootje ongeregeld van Spa, Groen en Pvda, laat geen inspanning ongemoeid om hun islamitisch kiespubliek te pamperen.
In ofwel een vlaag van zinsverbijstering of in een uiterst perfide provocatieve bui heeft het extreem links clubje dat zichzelf het districtsbestuur mag noemen, beslist dat de lokale handelaarsvereniging gedurende de ramadanperiode 100 ramadan-vlaggen mag ophangen aan de palen van de openbare verlichting op de roemruchte Turnhoutsebaan. Hanane El Fikri van de Federatie van Marokkaanse Verenigingen stelt dat dit een initiatief ‘een manier is om een boodschap van samenhorigheid uit te dragen’ . We laten het aan de wijsheid en het inzicht van lezer over deze ‘boodschap’ te interpreteren… Het ruikt echter sterk naar een verlangen tot overheersing,overgave en onderwerping aan de wensen en gebruiken van een minderheid die hun godsdienst en tradities willen opdringen en tot norm verheffen. Bovendien mogen de handelaars op de Turnhoutsebaan tijdens deze periode zeven dagen op zeven openblijven. Dat is handig meegenomen voor de talrijke handelszaken die louter dienen als façade voor het witwassen van drugsgeld (zie Borgerokko maffia – Raf Sauviller -uitg. Horizon). De voorzitter van de winkeliersvereniging Joost Sierens (uitbater van een Carrefour Market) is gangmaker voor deze actie. Uit mercantiel eigenbelang is voor deze islamcollaborateur geen inspanning te veel om de kaftan- en djellabadragers te behagen.
We betwijfelen of hij tijdens de christelijke Vastenperiode of het joodse Soekot (Loofhuttenfeest ) gelijkaardige initiatieven zal nemen.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *