ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent TOESPRAAK PIM FORTUYN – 't Scheldt

TOESPRAAK PIM FORTUYN

‘Maar mensen het is vijf voor twaalf, niet in Nederland maar in Europa. En wilt u dat? Ik sta voor dit land. Wat hier 5, 6 eeuwen is opgebouwd. Wij hebben hier gewoon een 5de colonne. En laat ik hier maar alles zeggen. Een 5de colonne. Van mensen die dit land naar de verdoemnis willen brengen. En daar ga ik niet voor. En ik zeg u mag hier blijven, maar u past u aan. En ik moet dan horen: Allah is groot. Ik ben een vies varken. En u bent een christen hond. Dat zeggen zij. En u vindt het goed. En ik ben heel beheerst tot nu toe geweest.
Ik heb dat nooit herhaald. Maar u laat over zich lopen. En ik doe het niet meer. En dat is waar ik die zetels vandaan haal. Want dit land is het zat. C’est ça. Daar sta ik voor. En als ik dat anders moet verwoorden. Prima. Maar het gaat om uw kinderen, om uw kleinkinderen. Waar gaat het anders om? Moet ik nog meer hier neerzetten? Ik kan niet anders En ik doe niet anders. Dan maar ik afgemaakt. Oke prima. Maar het probleem meneer, dat blijft. Dat blijft. Mensen hebben er meer dan genoeg van. Godverdomme in mijn stad.
Marokkaanse jongeren. Turkse jongeren. Die niet die Turken, die niet die Marokkanen beroven. Maar u en mij, oud vrouwtjes. En de politie, wat doen zij? Godverdomme niets. Die zeggen: ‘Als je dat zegt discrimineert u’.
En dat verwoord ik van het Nederlandse volk. En ik sta ervoor. Ik sta ervoor. En mag het niet. Oke, ik respecteer jullie. C’est ça.*Reactie lezer:Dit is bangelijk actueel! Profetisch! L.A.*Wilt u meer weten en zien betreffende dat interview met Pim Fortuyn…klik dan hier (filmpje wordt voorafgegaan door een korte reclameboodschap)

Pim Fortuyn – Dit land is het zat. C’est Ca!door LakiaLairdhttp://www.dailymotion.com/video/x2nssbwPim Fortuyn werd in 2002 vermoord. De moordenaar leeft nog.Adriaan van Gansen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *