ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Pedofiel in cassatie – 't Scheldt

Pedofiel in cassatie

Het Hof van Beroep heeft beleggingsadviseur Pieter Ceulen (61) uit Antwerpen veroordeeld tot negentien jaar cel en bevestigde daarmee integraal het vonnis uit Eerste Aanleg. Ceulen had in de Filipijnen en Cambodja kinderen seksueel misbruikt, onder wie zijn drie eigen pleegdochters. Hij had het misbruik ook gefilmd en gedeeld met andere pedofielen. De man had maar liefst 700 gigabyte aan kinderporno in zijn bezit. Pedofiel Pieter Ceulen heeft laten weten dat hij naar het Hof van Cassatie gaat. Hij zou beter naar het hof van castratie trekken.Mieke is ‘Schoonste Boerin van Vlaanderen’De 35-jarige Mieke Verniest, een varkenshoudster uit Zwalm, werd verkozen tot de Schoonste Boerin van Vlaanderen. De moeder van drie kinderen haalde het in Gent van acht andere kandidates. De kandidaat-missen werden onderworpen aan praktische proeven, zoals om ter snelst zagen. Ze defileerden niet in bikini, wel in jeans en polo of in kleding van een tractorenfabrikant. Mieke was gelukkig dat de kersvers Antwerps schepen Caroline Bastiaens (CD&V) uit Geel afwezig was.Foorkramers riskeren 15 maanden celDe aanklager in Antwerpen heeft voorwaardelijke celstraffen tot 15 maanden geëist voor zeven foorkramers. Als protest tegen de beslissing van de stad om de Sinksenfoor te verhuizen van de Gedempte Zuiderdokken naar Spoor Oost blokkeerden de foorkramers geleden met hun collega’s kruispunten op de Singel. In de vroege ochtend van 26 maart 2014 vormden ze met 230 voertuigen een file op de Singel. Ze blokkeerden ook kruispunten, zodat het verkeer op de Singel en de Ring helemaal in de soep draaide. Duizenden weggebruikers werden urenlang gegijzeld. Enkele onderhandelingspogingen mislukten. Om 8u40 greep de politie in: 40 foorkramers werden opgepakt. Daarvan staan er nu 7 voor de rechtbank wegens kwaadwillige belemmering, bendevorming, gewapende weerspannigheid en verboden wapenbezit. De foorkramers ontkenden dat de protestactie tot in de puntjes was voorbereid. Volgens hen schrokken ze ervan dat er zoveel foorkramers die ochtend opdaagden. Ze wilden hun ongenoegen uiten door de gevoelige politieke beslissing.Kwisvraag: Wat is het verschil met acties ingericht door de foorapen van de vakbonden? 

Oplossing: de vakbondsfoorapen worden door de burgemeester ongemoeid gelaten. Geen rechtbank voor hen.Nuttige idioot?De op ATV en in het Sportpaleis wereldberoemde Carl Huybrechts heeft ontslag genomen als gemeenteraadslid van de N-VA in Brasschaat. ‘Als backbencher voelde ik me niet nuttig’, zegt hij. En op zijn 65ste wil hij graag toch nog een rol van betekenis spelen. Of die nog in de politiek ligt, is twijfelachtig. Voor de verkiezingen van 2014 was de outing van Carl Huybrechts als kandidaat voor de N-VA groot nieuws. Huybrechts zou zijn politieke carrière starten in Brasschaat, onder de vleugels van nationaal coryfee Jan Jambon. De N-VA won de verkiezingsstrijd in Brasschaat. Maar met een schamele score van 361 voorkeurstemmen was al snel beslist dat Huybrechts geen schepen zou worden. Hij werd simpel gemeenteraadslid. Een titel hem op het lijf geschreven.
Diezelfde Carl Huybrechts stond bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2000 op de lijst van Patrick Janssens SP’ (nu sp.a). Ook toen kon hij de hooggespannen verwachtingen niet inlossen. Toen behaalde de immer zonnebankbruingebakken zelfverklaarde blonde Adonis nog 639 voorkeurstemmen.RancuneIn Brasschaat heeft de beroepsoverloper Luc Sevenhans zijn ware aard getoond. Deze politieke parvenu die met slaande deuren het VB verliet werd destijds door N-VA beloond met nationale mandaten voor zijn politieke show. Sevenhans mocht aan den lijve ondervinden dat dankbaarheid echter niet onuitputtelijk is. In 2012 verliet hij onder lichte druk van de partij zijn zetel in de senaat. Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 werd hij N-VA gemeenteraadslid in Brasschaat. Even meende hij de geschikte kandidaat te zijn om minister Jan Jambon te vervangen als burgemeester. De partij koos echter eieren voor haar geld en stelde meer vertrouwen in een politieke neofiet dan in Sevenhans. Als troostprijs mocht hij nog schepen worden. In die functie werd hij door het eigen politiekorps betrapt op dronken rijden. Daarvan werd PV opgemaakt. Bovendien werd hij ook op het matje geroepen en berispt door de politieke dwerg die de inhoudsloze functie van provinciegouverneur vervult. Dit leverde negatieve persaandacht op die het imago van de N-VA bekladde en het groot ego van Sevenhans een ferme knauw gaf. De revanchist in Sevenhans kon deze aanslag op zijn persoonlijkheid niet verkroppen. Hij diende klacht in tegen zijn eigen politiediensten bij het Comité P. Hij vraagt zich af of de lokale politie wel correct gehandeld heeft in die zaak. Ook stelt hij zich vragen over de manier waarop die informatie bij de media terechtgekomen is. Geeft hij hiermee aan dat de politie hem anders had moeten behandelen dan elke andere burger? Had men de uitslag van de blaastest van mijnheer Sevenhans moeten negeren en hem laten doorrijden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *