ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent OXFAM, GULPORGANISATIE – 't Scheldt

OXFAM, GULPORGANISATIE

… blijkt met dergelijke toestanden te kampen… een twintigtal hebben ze er zelf geteld. En zeggen dat men het op de website van OXFAM als prioritair actiepunt GEWELD TEGEN VROUWEN (www.oxfamsol.be ) heeft.

Wie we niet horen in deze openspattende etterbuil, is de voorzitter van Oxfam België, ene Guido van Hecken. Die hoor of zie je echt nooit, sinds op 29 juni 2013 – exact 30 jaar na de feiten, dan zijn ze immers verjaard … – zijn maatje van toen, Hélène Passtoors bekende dat het Guido van Hecken was die haar de noodzakelijke logistieke steun (vervalste nummerplaten etc.) bezorgde voor de laffe moordpartij in Pretoria op 19 mei 1983. De bomauto ontplofte te vroeg, twee collega terroristen én 19 onschuldige omstaanders (voornamelijk zwarten) werden vermoord. Er vielen enkele honderden gewonden.

Guido Van Hecken, een Abdeslam avant la lettre,  zie of hoor je dus nooit. Na een mooie carrière (… kabinetschef bij AGALEV staatssecretaris Eddy Boutmans alsmede vetbetaalde postjes bij de EU ….) werd hij voorzitter van Oxfam Solidariteit. Op de website wordt hij zelfs leuk voorgesteld als … ‘heeft zich ook sterk ingezet in de strijd tegen apartheid in Zuid-Afrika’.
Normaal zou je hem moeten horen en zien nu blijkt dat er talrijke donateurs afhaken (wie wil nu dat zijn schenking aan de pechvogels in de Derde Wereld gebruikt wordt om te vogelen ?). Noppes.
Wat een bende, OXFAM, …. een NGO Nooit Genoeg Onrecht.

aanbevolen lectuur :
https://re-act.be/tag/guido-van-hecken/ <https://re-act.be/tag/guido-van-hecken/>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *