ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Oppassen, Oppassen, het geleuter van Vermassen! – 't Scheldt

Oppassen, Oppassen, het geleuter van Vermassen!

‘ik weet wie er achter de bende van Nijvel zit’, aldus Meester Vermassen, bij de voorstelling van zijn boek, op 15 oktober. Wereldnieuws, inderdaad. Vermassen blijkt niet alleen een advocaat, doch ook een topspeurder te zijn; waar het halve gerecht al decennia naar zoekt, kan hij oplossen.
Nu zitten we allemaal natuurlijk te wachten op de namen, die Vermassen kent. Helaas! Hij onthult ze niet! Dit terwijl hij toch de advocaat is van één van de slachtoffers. Begrijpt U dat?
U bent bijvoorbeeld de raadsman van de arme Ali die op straat van zijn halskettting beroofd, daarna brutaal verkracht en voor half dood achtergelaten werd door twee oude vrouwtjes; het gerecht vindt geen enkele van deze daders, en u stelt dan ‘ik weet wie het gedaan heeft, maar zeg het lekker niet’. Astemblief!
En die immer zeurende Vermassen komt daarmee weg! Het was inderdaad al een tijdje geleden dat hij nog eens de camera’s opzocht. Ten tijde van het process tegen de Aquino‘s, de Limburgs-Italiaanse drugsbende die leefde van uitkeringen doch in grote luxe leefde en zich liet verdedigen door de allerduurste strafpleiters (Hans Riedel, Walter van Steenbrugge, Sven Mary, ..).

‘Ik heb een bommetje bij’ glorieerde Vermassen toen hij op 4 September 2014 de rechtszaal binnenstapte. Het hele proces zou nietig verklaard worden want een infiltrant had zijn werk te goed gedaan en daar kon Vermassen echt niet tegen. Hij had later nog een keihard argument ‘afluisteren in een ziekenhuiskamer is ongehoord’. Waarom eigenlijk niet, meester? Resultaat: heel de bende zwaar veroordeeld en 8 miljoen aan misdaadgeld verbeurd verklaard.
Vermassen
in beroep! Resultaat; zijn client kreeg 10 jaar cel aan zijn broek (15 juni 2017). Dan zien we meester Vermassen niet meer voor de camera’s… Nu het overigens duidelijk is dat de Aquino‘s criminelen zijn rijst de volgende vraag: met welk ‘wit’ geld zouden ze hun peperdure advocaten betaald hebben? Ze leefden van uitkeringen, hun enigste officiële bron van inkomen! Is het aanvaarden van misdaadgeld geen heling, dus strafbaar?

Welke journalist van de regimepers zet zijn tandjes er eens in? Ondertussen weten de slachtoffers van de bende van Nijvel dat Vermassen niet meewerkt met het gerecht en fijntjes zijn zeepsmoel toehoudt.

Fijne mens.

***

Reactie Lezers
Vermassen is een ‘leepe’ vos. Alles ineens opbiechten, neen zal hij niet doen. ’t Potteke moet nog iets meer stinken voor hij nog iets lost. Wellicht is daar onrechtstreeks meer met te verdienen, reputatie, media geilheid, … er een beetje mee rammelen, spelen, je weet wel met wat, …
Piet VDB

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *