ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald Pride – 't Scheldt

Heet van de Naald Pride

ACTUEEL

IN ANTWERPEN:

PRIDE:
om ter vulgairst:
Ere-gast(e) ordinaire tv-maker
PAUL DE LEEUW
*

Maya Detiège, het rode madammeke die volgens een welingelichte bron alleen maar dankzij de steun en (ongepaste) tussenkomsten van haar moeder – madame Tralaliere – carrière heeft kunnen maken, weliswaar alleen in de rode burchten, zal de Pride-stoet aanvoeren.
‘Als het maar voldoende vulgair is’. En, voegen wij daar aan toe:
als zij niet te veel blauwe plekken heeft. Want regelmatig moest moeder Leona ’s nachts komen helpen omdat alweer volgens onze bron, de drank- en levensgezel van Maya zijn genegenheid zelfs hardhandig betuigde. Maya Detiège zal zorgen dat er minstens dertig zalfverstrekkende apothekers op de Pride-demonstratiedag hun deur zullen openen. Met de vaselinefabrikanten werd een akkoord getroffen voor een drastische prijsverlaging.
Naast Maya Detiège wordt de scrabeuze stoet aangevoerd door de hoofdcommassaris van Antwerpen, zelf een verklaarde verkeerde. Meneer Muyters zal geen… muiterij toelaten. Gewapend met zijn matrak zal hij niet nalaten ook die knuppel te gebruiken. Zijn (haar?) motto is een bekende Zuid-Afrikaanse spreuk: ‘Alles sal regkom’.
Niemand durft in de N-VA-partij protesteren. Wie niet akkoord is met deze wansmakelijke uitingen van vrijheid vliegt buiten.
Vraag het maar aan Wouters en Vuye.

*

homochef

*

BEELDEN UIT VROEGERE ‘PRIDES’

Ex-Schepen Philip Heylen en schepen Ludo van Campenhout
gaven het voorbeeld

campenh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *