ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald II – 't Scheldt

Heet van de Naald II

ACTUEEL

HEET VAN DE NAALD II

*

Bedoeïen-beerput

De Franse auteur Eric Zemmour zei het al op de Franse radio: ‘Laten we Molenbeek bombarderen’. En gelijk heeft ie!
Die bedoeïenbeerput is nu al decennia een voorbeeld van hoe het niet moet. Overal in België tref je zulke etterwijken aan; vaak knappe stadsdelen met een respectueuze fraaie geschiedenis tot de ettertjes opdoken.
Baardknapen met slechte bedoelingen én een slechte adem kwamen de joviale sfeer verkrachten, daarna volgden de vrouwen die eraan moesten geloven. Drugs, vuiligheid en overlast zijn de kwalijke kenmerken van deze species.
Het volkse werd vulgair en de woningen verpulverden tot krotten. Crimineel gedrag werd de norm en de vanzelfsprekende afkeer van dit alles werd dus niet bejubeld als zijnde gezond verstand , maar werd integendeel neergehaald met vitriooltermen als racisme en verzuring.
Zowel in Brussel als in Antwerpen deden de socialisten hun duit in hun zak. Negationisten van de ellende als Bob Cools, Leona Detiège en Patrick Janssens hielpen Antwerpen verloederen met ‘diverse’ Seefhoek-districten om over het Jihadi-Brusselse van Philippe Moureaux en zijn 18 klonen al helemaal te zwijgen.

Heel de wereld hoont nu terecht het Belgische beleid dat zich al die tijd beperkte tot het meeheulen met het belijden van een bijgeloof.

Gerard Van Clapdorp        

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *