ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald II 18-04-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald II 18-04-2016

ACTUEELWie wordt er rijk
met de 10 Miles?
Kevin A. zeker niet.
Sport is gezond, ongetwijfeld. Zolang men er niet bij dood valt, zoals helaas te dikwijls bij soms jonge sportievelingen gebeurt. Een voetballer hier, een wielrenner daar. Jong en ogenschijnlijk fit, en plots begeeft het hart het. Schrijnend.
Ook op de laatste editie van de 10 miles gebeurde het. Zestien was hij, Kevin A. uit G…. Sport is soms dus niet gezond. En toch deed ondergetekende nog eens mee. Hij viel wel op, met zijn  rollator. Zelden zo toegejuicht. Leuk. Minder leuk was het inschrijvingsgeld. Vijfentwintig euro, om te mogen lopen in mijn eigen stad. Vier jaar geleden was het nog 16 euro. VIJFTIG PROCENT opgeslagen. Astemblief ! OK, we kregen onderweg een glas water of drie, en op het einde een (gesponsord?) drankje en een koekje.
En er zal ook wat geld uitgegeven worden aan de tenten, de nadarafspanningen (of levert de stad ook die gratis?). De organisator van het hele gedoe is overigens niet de Stad Antwerpen, of DVV.
De organisator is een bedrijf, GOLAZO heet het. Het geesteskind van ene Bob Verbeeck, ooit zelf sportieveling, nu organisator.
Wij gingen eens kijken in de Balanscentrale van de nationale bank van België. Altijd lachen geblazen! Nu ook weer.Lees verder in ‘t Scheldt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *