ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 8/382016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 8/382016

ACTUEEL

Meer Wilders, minder..

Eerste voorbeeld : in De Standaard vroeg de intellectuele boerin Ine Roox aan auteur Hafid Bouazza of we met kritiek op de multiculturele mislukking geen ‘wij-zij-denken’ veroorzaken en of de machocultuur niet gewoon mediterraan is en of de aanrandingen in Keulen toch niet onvergelijkbaar waren met massamoord.
Tweede : het plat op de buik gaan van de kreupele Europese Unie voor de arrogante Über-Turk  Erdogan.
Wat een verademing is het dan om Geert Wilders in vooralsnog levenden lijve te horen zeggen dat de Patriottistische Lente is aangebroken om ten strijde te trekken tegen de islamisering  en tegen de laffe leiders van Europa.
In de Lokettenzaal van het Vlaams Parlement kwam de voorman van de Partij Voor De Vrijheid op uitnodiging van het Vlaams Belang deze thema’s toelichten. Hij werd op staande ovaties onthaald, oogde ontspannen en deelde rake verbale klappen uit naar de censuurrakkers die de werkelijkheid geconstipeerd blijven ontkennen.
Voorzitter Tom van Grieken rondde niet enkel het colloquium over vrijheid af, hij kreeg de hele zaal mee met een bevlogen en meeslepende toespraak, daarmee aantonende dat hij ferm in het zadel zit van zijn partij (wat de betweterige media ook keer op keer beweren). Voorafgaand aan Wilders opende Vlaams fractieleider Chris(je) Janssens de avond en zei hij alle woorden in de juiste volgorde (meer moest dat niet zijn).
Na hem sabelde doctor Machteld Zee van de Leidse Universiteit de shariarechtbanken in het Verenigd Koninkrijk (én Nederland) neer met een succulent sarcasme.
De aanwezigen waren duidelijk nog niet toe aan een lidmaatschap van het Seniorenforum en de 12%-peiling erecteerde de sfeer tot een gezellige hoogte. De veiligheidsmaatregelen waren optimaal en de drank tijdens de receptie vloeide maximaal.
Hafid Bouazza zei over het Westen dat “we zo tolerant zijn dat het kruiperig wordt”.
Het VB kruipt onomstootbaar gestaag uit het electorale dal.
B. Schol     

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *