ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 8.12.2017 – 't Scheldt

Heet van de Naald 8.12.2017

O NATUREL FORNUIS

De nudistische trend die al een tijdje aan een opmars bezig is, zet zich nu ook door in de gastronomie. Na het onverwacht grote succes van een pop-upnaaktrestaurant in Londen, ontvangt nu ook restaurant O’Naturel in Parijs klanten in adamskostuum.
Alle boven en onderkleding incl. schoenen en ondergoed dient achtergelaten te worden in de kleedkamer. Pas nadien mogen de klanten in adam-evakostuum plaats nemen in het restaurant. Volgens de initiatiefnemers kunnen liefhebbers terecht in O’Naturel voor een geraffineerde maaltijd ‘in een eenvoudig en natuurlijk kader’.Net deze beschrijving trok de aandacht van de bekende Antwerpse sterrenchef Johan Segers.
Zijn gerenommeerd restaurant ‘t Fornuis kwam recent in een draaikolk van negatieve persbelangstelling terecht naar aanleiding van een aangebrand verjaardagsfeestje van een vastgoedtycoon. Hierbij was quasi het ganse Antwerpse schepencollege aanwezig en dat werd door Indianen in de vorm van een spionagefilmpje op het wereldwijde web verspreid.Uit goed ingelichte bron vernemen we dat Johan Segers overweegt…Lees in nummer 1315 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *