ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 8/10/2013 – 't Scheldt

Heet van de Naald 8/10/2013

ACTUEEL‘t Scheldt: onafhankelijk, niet-gesubsidieerd, satirisch weekbladBezoek onze webstek:  www.tscheldt.be
——————————- Geachte,U kent hem toch wel, deze chefkok, u zag toch ook op tv hoe hij met zijn vingers door het eten woelde?…. Onze homo criticus levert commentaar in ’t Scheldt nr 1112***Sergio ‘Tarzan’ en JaneDe kogel is door de kerk: het nieuwe restaurant van driesterrenchef Sergio Herman in wijlen de kapel van het voormalige militair hospitaal in Berchem heeft een definitieve naam.Misschien was iemand zo naïef om te denken dat het de naam is van een heilige. ‘Maria’ bijvoorbeeld. Maar die heeft het mis.Verderop in de Boomgaardstraat baat Marie ofte Mieke…  Lees verder in ’t Scheldt nr 1112.Neem nu een abonnement op ‘t Scheldt.
Wie zo verstandig is krijgtt Scheldt tot einde november 2014. Wie zich abonneert krijgt bovendien de extra-uitgave E. Claes ‘Een gerechtelijke dwaling’ gratis toegezonden. Gunstvoorwaarden voor 65+-sers.***
PS. We surften nog even naar de webstek van de heilige Herman. Uit nieuwsgierigheid en zeker niet om te reserveren. En wat hebben we daar geleerd? In het decor van de kapel desintegreert een groot kruis en krijgt dan weer de vorm(en) van een vrouw in… evakostuum. Liefhebbers van blootbladen kunnen hun ogen de kost geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *