ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 4-10-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 4-10-2016

ACTUEELWie wordtKONING ONBENUL
KONINGIN TROELA 2016?
Deel ons mee wie
volgens u
de titel verdient van
Koning Onbenul en Koningin Troela.
Wie de titel reeds verkregen heeft komt niet meer in aanmerking:
een onbenul blijft een onbenul…
Stuur ons de naam van uw
kandidaat-kandidate naar
Redactie ‘t Scheldt,
Helenalei 53, 2018 Antwerpen [email protected]
*affiche
Onze abonnees kiezen:*Ik kies voor Bart de Wever.
Genera
*Zeer geachte Redactie, met betrekking tot de verkiezing van de koning Onbenul en koningin Troulala, ben ik zo vrij namens mezelf alle tsjeven in geheel als kandidaat naar voren te schuiven. Geef de persoonlijke titel van koning Onbenul wat bij betreft maar aan onbenul Kris Peeters. De titel van koningin Troelala gaat wat mij betreft naar de gevaarlijkste vrouwelijke stjevensmoel sedert W.O. II: Miet Smet. Door de voormalige huismeid van de Kwal van Vlaanderen werd de islam in Vlaanderen in 1974 als officiële Vlaamse religie erkend en gesubsidieerd en werd het verderf aldus bij wet verankerd. De tsjeven zijn rechtstreeks verantwoordelijk voor het verderf en leegroven van Vlaanderen door Turken, Marokkanen, zigeuners en ander fraais. De socialisten zijn weliswaar crapuleuser, maar de tjseven het gevaarlijkst!
Met oprechte Hoogachting, P. Donckers*
Beste redactie, Voor mij komt zeker als eerste, Kris Peeters  in aanmerking voor koning onbenul ! Geef hem a.u.b. dit kroontje, hij zoekt er al zo lang naar, en telkens krijgt hij het deksel op zijn neus. Als tweede onze “lieve” donker gekleurde medeburger van Sint Niklaas Wouter Van Bellingen. Dan stopt hij misschien met zeuren over de “Zwarte Pieten” kwestie? (als er geen probleem is, dan moet ge er zelf een creëren!!). Voor koningin troela, een echte koningin, Paola, maar dat mag niet zeker? Gegroet De Beule Dirk
*
Hallo Bert,In de armste gemeente van België, Sint (godbetert)-Joost, gaat het gemeentepersoneel nog slechts 4 (vier) dagen per week werken. Mét behoud van loon. Burgemeester Emir Kir PS, of wat dacht u? en met wortels in Erdoganistan – denkt zo een hoop werklozen aan de slag te krijgen. Waar het geld vandaan moet komen, zal hem (halal)-worst wezen. Ik dacht even hem voor te dragen voor de titel Koning Onbenul, maar bij nader inzien is dat te veel eer…
X,L, Antwerpen*B. Nijlen:Hillary ClintonReactie ‘t Scheldt:
Gaarne een onbenul van hierGeachte: LIEFST IEMAND VAN HIER AANDUIDEN”: daar hebben we niet genoeg papier voor.
Dankuwel.JVL.*vermits U een troela en onbenul van hier wenst:
ik zou Calf-veau benoemen , maar voor zulk leugenachtig krapuul is dit te veel eer; dus Van Biezen zelf dan maar , omdat hij plat op zij  buik gegaan is voor de poco nonsens en leugens vanCalf-veau en troela Gwendolien trutten voor de lafheid waarmee ze Van Biesen heeft laten vallen. 
Briers Ghislain*
Gerald Gh.Johan Bony, om zijn onbenullig boekHilde Crevits, om haar zangcarrière met een sos.*
Voor mij mag het dit jaar Cristof Calvo zijn dit jaar. Een groter onbenul bestaat er niet.
Roland Jennes*Voor mij mag het ook de nulliteit met name Calvo wezen ! Heeft die luizigaard ooit wel gewerkt in zijn leven? Als koningin Troela mag het Maggie de Klomp, sorry, de Block zijn. 
G. Van H.
Berchem*…sorry, vergeten: als Calvo te weinig kans maakt voor de betiteling van Koning Onbenul mag het gerust de Godgewijde moslim-paladijn bisschop Johan Bonny worden ! Groet,
Guido Van Hemel/Berchem
*
Koning Onbenul is zonder twijfel de gefrustreerde Kris Peeters die zelfs ook de geplogenheden van de beleefdheid niet meer kent.Paul Dieltiens.*GoedenavondVoor mij mag het Calvo zijn samen met Gwendolyn Trutten
Mvg Dany Piron*Koning OnbenulKris Peeters vanwege zijn ‘dat is niet wijs‘ terwijl hij zelf een dikke wijsneus is en zijn domme volharding van vermogenswinstbelasting die ook de kleine man zal treffen
Koningin Troela : Meryem Almaci wegens haar domme reacties en antwoorden op de Zeikende Dag en omdat ze door de VRT voortdurend in de watten wordt gelegd en haar talloze herhalingen dat het volk de regering beu is. Ik word daar tureluurs van.Remo Pideg
* Een groot onbenul is Peter de Roover. Dat bewees hij reeds als ‘leider’ bij VVB en zeker als hoofdredacteur  van Punt.G.M.*Koning Onbenul: Bart De Wever, omdat hij sterke verklaringen aflegt maar die niet in beleid omzet, zelfs niet poogt om te zetten, zoals zijn verklaring dat het Vluchtelingenverdrag moest “aangepast” worden, maar waarmee hij niets gedaan heeft; omdat hij nooit in de Kamer is en wegliep – om de krant te lezen in de cafetaria – toen de eerste minister het woord nam in de Kamer; omdat zijn strategie – beleid voeren tegen de gewone man in de hoop dat de PS een verdere regionalisering vraagt – laakbaar en verwerpelijk is; omdat hij zich smalend uitlaat over het Vlaams Belang (zelfs als die een resolutie indienen dat de zon schijnt dan nog stemt hij tegen); omdat hij sinds zijn vermagering een azijnpisser is geworden; omdat hij een pretentieus persoon is; omdat hij voor ‘confederalisme’ is, maar niet kan uitleggen wat dat is; omdat hij een Koning Onbenul is.
Koningin Troela: Gwendolyn Rutten, omdat zij Luk Van Biesen vernederd heeft toegevende dat zij niet echt wist wat hij over Kitir gezegd had; omdat ik nog niet vergeten ben dat ze ooit zei ‘We zijn hier niet in Kaboel’, aldus de soldaten in het straatbeeld belachelijk makende, tot 22 maart van dit jaar kwam.
Luc Lamine, Rotselaar*

 

De Wever en Homans

Roland Storm*Voor mij komt Steven Samyn, opperhoofd duiding bij de V(?)RT in aanmerking voor de titel Koning Onbenul en Machteld Libert die in ’t geniep Vlamingen probeerde te duiden als onverbeterlijke racisten zie ik wel zitten als Troela.
Hector van Oevelen* Voor mij mag die socialistische achterlijke die de goede raad om terug naar Marokko te gaan niet opvolgde als Koningin Troela gekroond worden.Voor Koning Onbenul is Peter de Roover een geschikte kandidaat!B. Antwerpen*Het groot rood licht van de sp.a Tom Meeuws : onbekwaam.
P. R. Berchem
*Koning Onbenul: Bart de Valck,  voor het om zeep helpen van de VVB. 1. In plaats van Vlaamsgezinden bijeen te brengen zorgt hij dat iedereen de VVB verlaat (Pieter Vandermoere, Wart Van Schel, Erik D’hamers en Jonas Naeyaert)
2. Heeft persoonlijk alle ruiten ingegooid bij N-VA in het debat op de Zevende Dag, getuigt van ongeduld en weinig politiek inzicht.
3. Beleidsplan niet uitgevoerd en zelfs niet aan begonnen, waardoor VVB zijn Vlaamse subsidies riskeert te verliezen. (Witboek en referendum)
4. Is een straatvechter en geschikt om het TAK te leiden, maar niet de VVB, geen vlotte spreker en schrijver
5. Ontkent beslissingen waarvan hij wel op de hoogte was, zoals de ‘gekleurde affiche’ van jong-VVB
6. Beschuldigde onterecht VVB-personeelslid en woordvoerder Jonas Naeyaert van vervalsing van persmededelingen, poging tot couppleging op het hoofdbestuur en teveel op het voorplan te willen treden (terwijl dit toch de taak is van een woordvoerder). Gevolg: JN nam zelf ontslag.
7. Dreigt met ontslag als de vergadering zijn voorstel niet volgt
G.M.
*Calvo is inderdaad  een prima kandidaat voor Koning Onbenul. Een dramaqueen die met zijn  hysterische gemekker en bijna dagelijkse imitatie van een hyperkinetische herkauwende kameel aan een prijsje toe is, al was het maar om even te kalmeren. Wist u overigens wat het Spaanse “Calvo” wil zeggen ? Kaalhoofdig. Vandaar : Kristof de Kale for president !
Blatt Leser*De rol van koningin Troela is Gwendolyn Rutten om het lijf geschreven. Blinkend als een opgepoetst appeltje staat ze daar altijd te krijsen als een gepenetreerde baviaan, in de overtuiging dat decibels en armgezwaai meer indruk maken dan argumenten.
In een Vlaamse Regering stappen zonder het Regeerakkoord mee te hebben onderhandeld is al op zich uniek, om dan twee jaar later dat Regeerakkoord eenzijdig te willen wijzigen moet je een echte Troela zijn. Waarna bleek dat het thema (onderwijs), waar ze zich mee wilde profileren zéér zwak beheerste, en het Regeerakkoord niet eens kende …  ‘Als het onderwijsplan niet verandert, dan tekenen wij niet’ krijste  ze op 24 februari in het Vlaamse Parlement en in diverse interviews.
Heeft iemand sindsdien nog iets gehoord van Gwendolieg Trutten en haar Onderwijsvisie ? Iemand ?Blatt Leser*Zonder twijfel Filip DewinterDoor krampachtig verhangen te blijven aan de macht,zijn parlementaire wedde en de bijkomstige schnabbels,  bewijst deze egocentrist zijn partij alles behalve een dienst!Erik Delobel*Koning Onbenul en Koningin Troela: Magnette (Mag-njet) en Annelies Beck (hou uwe familienaam bij interviews!).Vl grLieven A.*Quote van de dag 9-11-2016

Wat kan men lezen op de website van Open-Vld ?
Het hoeft geen geheim te zijn: Gwendolyn Rutten hoopt vurig dat Hillary Clinton eindelijk de eerste vrouwelijke president van Amerika wordt. ‘Ik was er van in het begin van overtuigd dat ze het zou halen, maar Trump heeft het haar wel even erg moeilijk kunnen maken‘, zegt Rutten http://www.openvld.be/?type=nieuws&id=1&pageid=88996 Bij deze trek ik mijn voorstel om  Gwendolieg Rutten de titel Troela van het jaar te geven in. Het mens is gewoon gek.Blatt Leser*Voor mij komt Steven Samyn, opperhoofd duiding bij de V(?)RT in aanmerking voor de titel Koning Onbenul en Machteld Libert die in ’t geniep Vlamingen …
Roland Storm
*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *