ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 31/8/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 31/8/2014

… Naast de dubieuze toekenning van het contract in Albanië, dat toch al wel zeker bruto 35 000 euro bedroeg, had het bestuur uit Deinze zijn oog laten vallen op de stadontwikkelingstalenten van Alexander en zijn ploeg. Maar terwijl alles in gereedheid werd gebracht om aan die opdrachten te beginnen, stuurde Alexander zijn kat. Zonder kattebelletje. Zelfs geen schamel smske.Kwatongen beweren dat Alexander in de UA spin off. een ware vette tarantula zag en op het moment dat het een slanke hooiwagen bleek, geen goesting meer had.

Niks van. Alles is terug te brengen tot dat ene gesprek in april. Alexander had definitief aan kingmaker Tobback laten weten niet op de lijst te willen staan.
Bonte uit Vilvoorde noemde Alexander toen al crapuul.
In zeven haasten belde Janssens Termont. Ze aten een stukske en Termont liet zich ontvallen het land te verlaten als N-VA zou winnen. Die gedachte heeft Janssens nooit gelost. N-VA won en Janssens wou weg. Zo ver als hij kon. En omdat goede vriend Gene Bervoets geen waterzooi met Alexander kon maken in verre oorden, werd het Limburg.
Met hebben en houden naar Genk. En eigenlijk is  iedereen nu den dup: het Centrum verliest haar bezieler, nou ja, de Stad een charlatan en Limburg is een desillusie rijker.
En Genk, ……die merken het Limburggewijs later wel ….***Dit artikel verschijnt in ‘t Scheldt nr 1155

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *