Heet van de Naald 3 jul – 't Scheldt

Heet van de Naald 3 jul

HEET VAN DE NAALD

——————————-Hypocrisie ten top
*
ACADEMISCHE ZITTING
MET UITREIKING GULDEN SPOREN VOOR VLAAMSE UITSTRALING
*
Je houdt het niet voor mogelijk. Voor het uitreiken van de ‘Gulden Sporen voor Vlaamse uitstraling’, op donder-dag 3 juli 2008 in De Ark te Antwerpen, doet het comité Vlaanderen-Europa beroep op Philippe Heylen, de paljas-schepen van de stad Antwerpen.
Heylen is prominent lid van de uitge-sproken anti-Vlaamse B-plus-vereni-ging. Hij is de man die de Rooms Ka-tholieke kerken ter beschikking wil stel-len van de islam.
Heylen is een entoesiast pleitbezorger voor de holebi’s. Hij steunt en suppor-tert de Gay-navigation: op de website lezen we: ‘Na het succes van de Euro-Games zet Antwerpen haar schouders onder Navigaytion, ‘dat volgend jaar het grootste gay evenement van het jaar moet worden’, aldus schepen van Cultuur en Toerisme Philip Heylen (CD&V).
Deze B(l)aas Ganzendonk werd door het comité goed genoeg bevonden om de ‘verwelkoming’ uit te spreken. Wat een belediging voor de aanwezigen!

Heylen torsoPittig detail: de Gulden Sporen Vlaamse Uitstraling worden uitgereikt aan niemand minder dan de voorzitter van Voka, Urbain Vandeurzen, (zijn naam werd op de uitnodiging verkeerd geschreven!) en aan zuster Jeanne Devos.
Voor zo’n feest van de hypocrisie kunnen wij alleen maar zeggen: allen daarheen. Daar is wat moois te zien. Onthaal is voorzien vanaf 19.30 uur. Het programma start om 19.45 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *