ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 3/4/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 3/4/2015

ACTUEEL*DE VRIENDEN VAN STEVELaten we ze eens op een rijtje zetten. De personen die Steve (de man die op een zonnige ochtend in april aan de term ‘onderduiken’ een andere dimensie gaf) openlijk kwamen verdedigen, lof toe zwaaien.
Bruno Tobback, John Crombez, gouverneur Herman ReyndersBo Coolsaet (sexuoloog, tja), VUB-Professor Willem Elias (verfijnde logebroeder, ‘een kut kan nooit door één man versleten worden‘), Ingrid Lietens (‘Steve was niet in macht geïnteresseerd’ … tiens waar dan wel in?), zakenman en zelf verklaard salonsocialist Marc Stordiau (‘Steve had een goede relatie met Fidel Castro’)…. Valt u niets op in dit lijstje? Buiten Lietens allemaal venten, stevige venten, macho’s! Alleen Berlusconi ontbreekt.
Waar zijn de dames-liefhebbers van Steve gebleven? Hij was het toch die zo veel jonge Freules vanuit het onbekende opviste en aan de top van de partij loodste
De grote stilte bij Maya Detiège, Anissa Temsamani, Hilde Claes, Caroline Gennez, Kathleen Van Brempt, Freya Vandenbossche,  Meryam Kitir en anderen is onrustwekkend. Of begrijpelijk. Hun  prestaties  als politica zijn uiterst beperkt; Detiège wauwelt af en toe, doch steekt geen poot uit, Gennez heeft als voorzitster de partij met 40 % doen afkalven – haar kunnen wij best pruimen – , Van Brempt kan alleen met haar hoofd schudden als een geigen-teller die over Hiroshima vliegt, Kitir is gewoonweg gênant als ze haar mond gebruikt om te spreken, dankzij Freya betalen we binnen 150 jaar nog de Groene Stroomcertificaten af,  Claes doet niets buiten lief lachen en Temsamani… ja, die was snel weg als staatssecretaris toen bleek dat ze stevig gelogen had over haar diploma. Inhoudelijk stellen ze niets voor, dus  moeten er wel andere talenten aanwezig zijn, bij dit vrouwvolk, om zo jong en zo snel aan de top van de partij te geraken, 10 à 15 jaar geleden.
Wat waren toen hun verdiensten eigenlijk? Als het niet vanwege de inhoud van hun kopke was, … om welke redenen vielen ze dan wél zo fel in de smaak van Steve Stunt, partijvoorzitter, Grote Roerganger? Om hun kookkunsten? Ra ra. We zouden het echt niet weten.
Hun zwijgen nu  is echter veelzeggend. Het doet misschien nog pijn in hun poep.
Tijd voor wat humor, in al deze miserie. Het begon ooit op een partijbureau van de SP-A,  ergens midden de jaren ’90, plots sterk naar sperma te stinken. De discussie viel stil, iedereen keek instinctief naar Steve (“socialisme moet gezellig zijn”), die zich van de onnozele hield, iets waar hij behoorlijk goed in is (nu nog trouwens). De stilte was werkelijk gênant. Tot staatssecretaris Anissa Temsamani (niet te verwarren met Houda E., die andere Berber, de prostitué die de Steve jaren later  bij zijn pietje nam, wel niet op de manier waarop hij het wilde, zeg nu nog eens iets negatiefs over Berbers, dat het een gesloten volkje is…eat this, BDW !) haar mond opendeed. ‘Sorry’, zei ze, blozend ‘Ik heb een boer gelaten‘.
Nooit gedacht dat we nog ooit zo zouden kunnen lachen, met de socialisten.***

el diablo steve

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *