ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 3.10.2017 – 't Scheldt

Heet van de Naald 3.10.2017

ACTUEEL

SENSATIE ROND BOEKENBEURS

Nieuwigheden

op culinair gebied
en op erotisch vlak

*

Adriaan van Gansen

De jarenlange ‘boycot’ door de ‘bazen’ van de Boekenbeurs werd vandaag door een rechter veroordeeld: de Boekenbeurs moet uitgeverij Egmont een stand bieden op de komende Boekenbeurs.

In vorige artikelen wees ‘t Scheldt op de door het nazisme geïnspireerde handelswijze van boek.be: aan andersdenkenden geen podium of klankbord geven.

Een vereniging (boek.be) die de verkoop van boeken moet bevor-deren en die een uitgeverij verbiedt haar boeken te tonen is de naam vereniging ter bevordering van de boekenverkoop niet waardig.

Uitgeverij Egmont komt met een primeur op de Boekenbeurs: ze zal het boek ‘Mijn Strijd’ van een zekere Dolf Hitler uitbrengen.

Er schort veel aan de bedrijvigheid van boek.be.
Dit jaar gaat er op de beurs zelfs gekookt worden. Elke kok wordt verplicht om naast de door hem gekozen gerechten ook cous-cous te bereiden.Varkensvlees is streng verboden.

Dat is niet de enige verrassing voor de boekenbeursbezoekers. Als het om sex gaat heeft boek.be geen beperkingen: zo zullen er ook ‘peeskamertjes‘ worden ingericht. Hier komen zowel de hetero-sexuelen als de homosexuelen en lesbiennes aan hun ‘trekken’.
Er werd beroep gedaan op echte specialisten wat sex betreft: Goedele Liekens heeft de leiding van de verschillende ‘hoerenkoten’ – zijzelf zal de afdeling sm leiden – terwijl Tom Lanoye de ‘jeannettenkoten’ dirigeert.

seksen

Of met deze maatregels het dalend getal van bezoekers zal gestopt worden is echter de grote vraag.

Adriaan van Gansen

*

Lezersreactie

We integreren!…
Louisa v H

*

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *