ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 3-08-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 3-08-2016

ACTUEELHET SP.A-SCHANDAAL
TOM MEEUWS
Blatt LeserDoe Doe Leugenaar, volksmens
We hebben het er al over gehad, over het nieuwe Witte Konijn dat de zieltogende sp.a uit de sloot moet halen, hier in onze Koekenstad. Nadat eerder Patrick Janssens hopeloos faalde en het aftrapte, Christine Vanbroeckhove na één ambtstermijntje als suffend parlementair huilend wegslofte, Yasmine Kerbache er eveneens na enkele jaartjes Antwerpen de brui aan gaf en botergeile Maya Fille à Maman Detiège enkel nog de pers haalt als ze weer eens eventjes een nieuwe vent heeft, of als de vorige het weer afgestapt is,  is er dus Tom Meeuws.
Een Westvloamse kwebbelaar die momenteel door een paar reclamejongens in collaboratie met de Regimepers heftig gepromoot wordt, en wel met het etiket volksmens.
Woont al vijftien jaar in Antwerpen! Een kenner dus. Of het een goede social list zal zijn, weten we niet. Hij beschikt alleszins al over de gave van goed te kunnen liegen, dus we hebben er alle vertrouwen in.
Gevraagd naar de verkiezingsresultaten van de sp.a in Antwerpen stelt hij (Knack, 27 juli)   ‘In 2006 klommen we met Patrick Janssens tot 38 %. In 2012 bleef daarvan 28 % over. In veel steden en gemeenten zouden de sp.a’ers een feestje geven met dat resultaat‘.
Excuseer? In 2012 vormde de sp.a  kartel met de CD&V. De terugval van 38 % in 2006 (toen ze alleen opkwamen) naar 28 % was dus in werkelijkheid véél erger, aangezien er bij die 28 % de CD&V-stemmers zaten.
In werkelijkheid viel de sp-auw terug van 22  naar 12 zetels (op een totaal van 55). Bijna een halvering.  Astemblief !
Om zoiets weg te liegen en voor te stellen als ‘In veel steden en gemeenten zouden de sp-a’ers een feestje geven met dat resultaat‘ moet je lef hebben.
Waar zelfverklaarde volksmens Meeuws dan wel weer zedig over zwijgt is zijn palmares als Kabinetschef bij Agalev-Schepen Chantal Pauwels.
Naast het Visa-kaartenschandaal (dat hysterische mens kocht halve boetiekskes leeg op kosten van de Stad) en het schandaal rond de spotgoedkope OCMW-woning (‘da is main hoiske, der moette afblaive!’) die ze als dikbetaalde schepen mocht huren (Monica Rattekop, toenmalig hoofd van het OCMW – Onze Centen Moeten Weg –  vond het allemaal OK. ) was er – Blatt Leser heeft een goed geheugen en een slecht karakter – nog een derde schandaal.
Pauwels
had een persoonlijke onkostennota twee keer ingediend. Doet u dat soms? Een bonnetje kopiëren en dan nog eens indienen, maandje later, om de centjes opnieuw te krijgen? Ruikt sterk naar regelrechte fraude, er kwamen dan ook serieuze gerechtelijke vodden van. Deze brand werd op een bijzonder lepe (en laffe) manier geblust.
De administratieve fout werd afgeschoven op een medewerker en Pauwels kon (nog even) de dans ontspringen, voor ze doorgestuurd werd (terzijde: dat mens werkt nu, na afgedankt te zijn bij het Ballet van Vlaanderen waar ze politiek benoemd werd bij … de Diamantbeurs – … dat ze daar maar de diamantjes natellen, met typiste Pauwels in de buurt –  ).
Wie die medewerker was werd nooit duidelijk. Misschien kan SuperTom daar eens eindelijk iets verhelderends over vertellen, aangezien hij Kabinetschef was. Bedacht hij dit verhaaltje ?
Of was hij zelf die medewerker? Of was het –  toen al – zijn socialistische attitude. ‘Als iets mis gaat; schuif het op de kap van de gewone man, en laat de Parteigenossen gaan’.
Mensen die zich aandienen als volksmens, daar moet men mee opletten.
Steve Stevaert, André Cools, Pol Pot, Daniël Termont, Adolf Hitler
,   … allemaal zelfverklaarde  volksmensen waar onze beschaving inderdaad veel  beter van werd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *