ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 28-08-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 28-08-2016

ACTUEEL Blatt Leser

BOER KINI
Met meer dan driehonderd gingen ze zijn, aan het Antwerpse Steen.  De dames die de boerkini  gingen verdedigen. Dit onder het mom van “vrijheid”.
Vandaar dat ze zich in alle mogelijke kledij gingen tonen, op het “Strandfeest“. Viel dat even tegen, ook voor Blatt Leser, die ze wel eens wilde zien, dames allerhande die in boerkini, bikini, monokini of helemaal niets om het lijf hun rechten gingen komen opeisen.
Driehonderd manifestanten? “Een honderdtal aanwezigen” aldus de regimepers (VRT vooraan, …) .
Honderd? Excuseer? Enkele tientallen! De enigste krant die correct verslag gaf was … Het Belang van Limburg! De wijzen kwamen ook al uit het oosten. “Uiteindelijk waren er slechts een handjevol moslima’s en niet-moslima’s op het ludieke strandfeest aanwezig aldus hun journalist, ene duidelijk ontgoochelde doch eerlijke Mohamed Lagmough,
Er waren meer journalisten dan manifestanten komen opdraven“. Er waren inderdaad slechts enkele tientallen “manifestanten” (zie de pijnlijke foto’s in De Standaard), waaronder welgeteld één exemplaar in een boerkini. Fier dat dit kieken was! Verder een zelden geziene collectie ergerlijke trienen. Eén volrijpe dame maakte zich feestelijk belachelijk door een gooi naar het wereldrecord cellulitis te doen door zich te manifesteren in een gatlelijke bikini, die ze in 1961 kreeg bij haar plechtige communie en die gezien het corpulente van haar lijf de onmogelijke opdracht had de kwabbels vet in te tomen. Men zou voorwaar eisen dat zoiets in een hobbezak gestopt wordt!
Voor de rest wat giechelende vrouwelijke moslims die door hun man afgezet werden en wegstoven voor elke journalist (omdat ze niet wisten wat ze van hun man mochten zeggen?).
Een pijnlijke gebeurtenis, niet alleen voor de initiatiefneemsters die afgingen zoals een gieter, doch ook voor de pers.  Wat bezielt hen om het te hebben over honderd manifestanten, wanneer het er dertig zijn?
Laten we eindigen een streepje humor.
Titel in Gazet van Antwerpenhonderdtal actievoerders…’  verder in het artikel opnieuw “er kwamen zo’n honderd actievoerders opdagen” om twee paragrafen lager plots te stellen     ‘Zaterdag bleken er echter toch slechts enkele tientallen deelnemers aanwezig te zijn’. Kunt U nog volgen? Gazet van Zwamtwerpen , ….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *