ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 27.12.2017 – 't Scheldt

Heet van de Naald 27.12.2017

ACTUEEL

Kort na het verschijnen van dit bericht heeft Humo de oproep tot moord van het linkse krapuul Stijn Meuris van haar webstek verwijderd.

Sorry, de smeerlapperij van Stijn Meuris staat nog steeds op de webstek van Humo.

***

HUMO
PUBLICEERT OPROEP TOT MOORD

*

Straf, straffer,strafst

Dat het bashen van de Amerikaanse president Donald Trump in Vlaanderen de geliefkoosde sport is geworden van BV’s en van het journaille van de zelfverklaarde kwaliteitskranten zoals De Morgen en De Standaard, zal niemand het laatste jaar ontgaan zijn.

Evenmin dat er een soort competitie aan de gang is tussen de “wereldverbeteraars” om om ter strafst de huidige bewoner van het Witte Huis af te zeiken.

Omdat een competitie ook een winnaar vraagt hebben wij er eentje aangewezen, namelijk Stijn Meuris, bekend van vooral radio en tv. Wat hij in het weekblad HUMO van 19 december jl. als “wens voor 2018” liet optekenen grenst immers aan het misdadige. Laten we hem voor de duidelijkheid letterlijk citeren: “(ik wens) De toekomstige lone shooter die Donald Trump zal te grazen nemen (ik schat tijdens het triomfantelijk afdalen van een vliegtuigtrap): een vaste hand. Met een beetje geluk komt hij vrij wegens begrijpelijke redenen”.

Omdat op het bij de tekst horende fotootje de tronie van Meuris alles behalve tot lachen neigt, mogen we veronderstellen dat hij geen grap heeft willen vertellen. Wensen dat een mens neergelegd wordt door een kogel is trouwens niet grappig….

Katelijne

*

Reacties

Moordlustige Meuris

Stijn Meuris, de zelfverklaarde muzikant, dito journalist en idem dito grofgebekte conférencier, wenst de scherpschutter die president Trump van de vliegtuigtrap knalt een vaste hand. Dat verklaarde hij in een decembernummer van Humo.

Dat meldt een van onze bij de pinken zijnde medewerker. Nou, Stijntje uit Limbuuuuurg kan misschien een Italiaanse maffioso aanspreken, want naar verluidt wordt de Europese drugstrafiek al een poos uit het bronsgroene eikenhout bestierd.

Steken we hem in ’t zothuis? Of sturen we een tweet naar de CIA?

Of is hij een royalist? Hij zong toch zo schoon Ik hou van u/Je t’aime tu sais ter gelegenheid van 175 jaar België.

*

El Diablo

overduidelijk ontspoord en verworden tot een compleet geschifte gevaarlijke gek. Dermate vervuld en zot van eigenwaan loopt zijn ‘groot bakkes’ over van extreem linkse haatpraat.
Nu goed… ‘ oen z’n eeëre moe van alles ze getal èn ‘ en dat geldt voor alle goden die er van alle slag nodig hebben, maar bij voor-keur zo weinig mogelijk met een slag van de molen !
Want ‘onze’ verknipte Stijn roept hier zo maar eventjes onver-bloemd op tot het plegen van een moordaanslag op de Ameri-kaanse president, wat bij mijn weten een strafbaar feit is in onze
contreien?
Van ‘hate speech’ gesproken ! Het meest verontrustend blijft echter het feit dat deze onverlaat zijn lullige ‘fatwa’ geen zuchtje commotie veroorzaakt in de gesubsidieerde MSM.. Fait divers zeker ?
Ook de geïndoctrineerde juridische en politieke wereld kijkt vrolijk de ander kant op. PoCo-censuur alom, maar een criminele linkse buitensporigheid van dit formaat blijft ongemoeid ?
OK! Deze obsceniteit werd wereldkundig gemaakt via het flutbladje Humo, maar toch ..! Moeten dergelijke ongepaste uitlatingen van psychopatie niet langer openlijk veroordeeld worden ?
Hoe dikwijls heeft dit ventje zijn theelichtje al niet mogen laten schijnen over vanalles en nog wat in zogenaamd breed-educatieve duidende tijdverspilling op onze nationaal-marxistische zenders ?
Of wij daarop zitten te wachten ! Maar dit soort lulhannes is onvermijdelijk een graag geziene gast, altijd op de afspraak, in het verrijkende gezelschap van minstens één broeder-met-baard en/of
zuster-met-baard-en-kopvod. Uiteraard wordt zo’n veelzeggend panel doorgaans verder opgesmukt met een ‘oogverblindende’ barones, om de obligate zwevende uit de staatsruif smikkelende artiest of godbetert prof. in de filosofie of psychologie niet te vergeten , desgevallend uitwisselbaar met eender welk ander pseudowetenschappelijk genie, wiens oordeel moeilijk kan weerlegd worden vermits zonder wetenschappelijke onderbouw.
Theo Francken, onze onvolprezen staatssecretaris, heeft het andermaal dan ook bij het rechte eind als hij in een recent twitterbericht reageert, dat ‘De kogel steeds van links komt’ en dat ‘Het heerschap Meuris dringend nood heeft aan wat minder morele superioriteit en linkse haatgevoelens voor 2018 !
Beste wensen voor een PoCo-vrij 2018 !
ELdiablo

*

El Diablo

Inmiddels is gore tekst van Meuris blijkbaar van de Humo-site verdwenen ?!

*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *