ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 26-05-2016 – 't Scheldt

Heet van de Naald 26-05-2016

ACTUEEL  ‘t Scheldt: onafhankelijk, niet-gesubsidieerd, satirisch weekblad

Bezoek onze webstek:   www.tscheldt.be
——————————-
In volgend nummer van ’t Scheldt
het hekeldicht van Jan Böhmermann,
vertaald en aangepast door Homo Criticus.*HekelversOliedom, laf en met een geconstipeerde kont,Loopt president Erdogan trots in het rond.Zijn geleuter stinkt naar een schotel kebab,Zelfs een varkensscheet ruikt beter dan die vettige hap.
Hij is de man die graag meisjes slaat,Met een latex-masker voor zijn gelaat.Het liefst wil hij geiten neuken,En dan wat minderheden beuken.
Koerden en Christenen ziet hij graag als lijken,Als hij tenminste niet naar kinderporno zit te kijken.En voor hij ’s avonds gaat slapen,Pleegt hij fellatio met honderd schapen…*erdogan
**Nog geen abonnee? Neem dan nu een abonnement.
Gunstvoorwaarden voor 65+-sers.Hoogachtend,Bert Murrath, hoofdredacteur ’t Scheldt,  Helenalei 53, 2018 Antwerpen

[email protected] * www.tscheldt.be * tel 03 2397022 * 0486 054510 * fax 03 2308354
—Reactie van de ‘Vrije  Democratische Partij’:Geachte heer Murrath,
Naar aanleiding van u onderstaande e-mail, hier bij het volgende. De door u hier onder opgestuurde, zogenaamde onafhankelijk en niet -gesubsidieerd, satirisch weekblad.
Wil ik u hier bij het volgende aangeven.
Dank zij de PRESIDENT  ERDOGAN,  hebben de koerden en de christenen, juist nu onder zijn bevind een fatsoenlijke leven en democratie  !…………..
Voor de bevind van  PRESIDENT  ERDOGAN, werden de koerden en de christenen door de mensen en de rest van de wereld die zich als een christenen droegen, letterlijk en figuurlijk, afgemaakt, vermoord, en levend verbrand en begraven.
Kijk nu naar de staat Israel, de joden vermoorden dagelijks mensen in het Palestina, en de hele wereld, inclusief u, kijkt ernaar en heeft tot nu toe niets hier over geschreven. Waaaaaarom niet  en waar is u onafhankelijk    ?……………….
Dit geeft al aan dat u niet onafhankelijk bent !……
Want u bent een pijperdanser van de joden homos en van de  blanke racistische dictatoriale Europa die niets om vrede omgeven in het midden oosten.
Mededeling:
U geeft aan dat u  zogenaamde onafhankelijk en niet -gesubsidieerd, satirisch weekblad bent, is naar mij mening onjuist. Want dit bent u niet. U bent een  racistische egoïstische gestoorde duivel in een menselijke lichaam, die een grote vijand is van een moslim geloof. Die gewaar is voor de hele wereld. En hier door hoort zulke  achterlijke misselijke diersoorten als u, in een
psychiatrische klinieken die levens lang opgesloten moeten worden, en dan via hun anus dieren voedsel ingediend moeten krijgen. En de echte dieren moeten uit u buurt gehouden worden en deze moeten u echte plaatsen innemen. Want de echte dieren horen met respect behandel te worden, en hier hoort u en u team er niet bij.  Opmerking:Volgens mij bent u,  en u volledige team geen mensen, maar een gestoorde psychopath en of een duivel die zich voor doet of hij een mens is. Mijn Advies: ik wil u en u alle team verzoeken om zich nu al te laten behandelen bij een psychiatry. En in tussen tijd zich laten nemen door een paard. misschien dat u allen hier door dan een beetje afkoelen en de realiteit voor Julie ogen te zien krijgen.
Met de hoop u hier mee naar behoren te hebben geinformeerd.
Mocht u nog naar aanleiding hier van,  vragen en of opmerkingen willen hebben, dan verneem ik dit alsnog van u. Zo niet dan wil ik u hier bij verzoeken om voortaan geen achterlijke misselijke gestoorde e-mails van u, naar ons op te sturen.
Vrije Democratische Partij (VDP)
namens deze,
Dhr. Burhan Gokalp
(Partij Voorzitter)
PS:
Als onze partij de macht krijgt, dan wil ik u hier bij aangegeven dat wij alles er aan zullen doen om zulke racistische gevaarlijke mensen als u en u zogenaamde  onafhankelijk satirisch weekblad te sluiten en alle medewerkers op te laten sluiten in een dieren dierenkooi,  omdat u en zulke mensen als u, en u team, niet in een normale gevangenis thuis horen,  omdat Julie allen met een dieren voedsel verzorgd moeten worden.*Reactie van Lezer
* Wauw! Ik begin steeds meer sympathie te krijgen voor Böhmermann… Gaan we klacht indienen bij en excuses eisen van de Turkse ambassadeur? L* Bekijk het positief, hij wil u nog verzorgen, iets wat in de Waalse gevangenissen zelfs niet meer gebeurt …’ Kris
* Ik zal elke dag gegarandeerd een banaan komen gooien door de tralies van uw kooi… samen met een hondekoekje…Wim
* Bert, hallo… Ziezo, nu hoort je het ook eens van een ander, hé. ‘Echte democraten’, zo te zien, die mannen (en vrouwen) van Gokalp… Net zoals hun grote roerganger Erdogan, denk ik dan. Nog een geluk dat ze zowel de Antwerpse Zoo als Planckendael aan het herinrichten zijn. Het wordt er knusjes… Groetjes. Jos* Zopas de haat- en scheldproza gelezen die met één of andere woestijnwind op uw schrijftafel is terechtgekomen… Ten andere, genoemd sujet hoeft dringend nog een paar jaartjes naar school om een nederlands zonder schabouwelijke fouten machtig te worden, maar kom, een zuigeling kan bij wijze van spreken uitmaken uit welke hoek het komt, namelijk die van de godsdienst van de vrede…Vergeet niet, waar het verstand het laat afweten beginnen de scheldpartijen… bedoelde scribent zou er goed aan doen een betrouwbare geschiedeniscursus aangaande het midden-oosten te volgen te beginnen met het Turkse jaartal 1915… En nu ga ik beginnen aan een bord erwtensoep met een vette varkenspoot erin…. Met voorname groet, VGH – AntwerpenBekijk het positief, hij wil u nog verzorgen, iets wat in de Waalse gevangenissen zelfs niet meer gebeurt …’ Kris*erdogan dans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *