ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 24/6/2014 – 't Scheldt

Heet van de Naald 24/6/2014

ACTUEELGENTSE BEROEPSLEUGENAAR  VOORGEDRAGEN KANDIDAAT WORLD MAYOR 2014*De Gentse burgemeester Daniël Termont is genomineerd voor de World Mayor 2014, de verkiezing tot ‘beste burgemeester ter wereld‘, aldus De Standaard van 24 juni (website).

‘Ik weet ook niet hoe het komt dat ik genomineerd ben’, aldus  een sprakeloze Termont. En op Twitter stelt hij verder ‘Mooie opsteker, resultaat van internationaal denken/werken. Als enige Belg genomineerd. Breng uw stem uit’.
We gingen eens kijken hoe men op de kandidatenlijst van deze ook ons onbekende  verkiezing komt. En wat lazen we op de website van de organisatoren, het obscure www.citymayors.com (waarvan niemand weet hoe ze betaald worden, aangezien ze sponsors en giften weigeren).
‘Mayors wishing to be considered for the World Mayor Prize will be asked to sign up to the Code’, lezen we.
Anders gesteld ; je moet
a) afweten van dit wedstrijdje en
b) je kandidaat stellen
c) een papierke ondertekenen als je kandidaat wil zijn
Termont liegt dus flagrant als hij stelt ‘ikke niet weten hoe ikke genomineerd ben’.
Liegen is voor sommigen een continue bezigheid. Hij stelt zich op deze Engelse website dan ook  voor als volgt: ‘a member of the centre-left SP.A party and has represented it and its socialist predecessors on Ghent City Council since 1977’ .
Anders gesteld, mijnheer Termont die altijd leutert dat hij socialist is, stelt zich hier voor als sociaal-democraat, centrum-links… het socialisme behoort plots tot het verleden (predecessors = voorgangers), terwijl we dit baasje op de laatste 1 mei viering nog altijd met gebald knuistje de Internationale zagen zingen.
Wij citeren deze beroepsleugenaar uit De Morgen, 28 april 2012:  Hij krijgt nog altijd kippenvel van de Internationale, zegt de Gentse burgemeester Daniël Termont aan de vooravond van de Dag van de Arbeid. Termont is dan ook een socialist in hart en nieren. Een linkse socialist, pardon.’Ik heb er een paar keer serieus aan gedacht de partij te verlaten… velen zullen zeggen dat ik te links ben’.
U vindt deze tekst op  www.danieltermont.be
Geheel terzijde : u kunt dus op deze leugenaar stemmen, via een gemotiveerde (!) mail.
Support the candidacy of Mayor Termont by emailing us your reasons why he should win the 2014 World Mayor Prize. (Please insert ‘Ghent Termont’ in the subject line and provide your name at the end of your testimonial. It can be your full name, first name or initials. Also tell us where you live.) [email protected]

U kunt in die mail echter ook gewoon niet alleen uw afschuw uiten over de leugens, doch ook over de onverdraagzaamheid van deze man; ging hij niet verhuizen als een andere politieke partij (NV-A) de meerderheid haalde ? Wat een akelige vent.Blatt Lezer*Het is een zéér bizarre organisatie die deze ‘prijs‘ uitreikt.
Een aantal onbekende personen die gewoon een website uit de grond gestampt hebben, met een ronkende naam.
Ze stellen uitdrukkelijk dat ze geen sponsors / giften / … willen. Waar leven ze dan van? Ze noemen zich een ‘denktank
Ze hebben ook geen adres in London, enkel een telefoonnummer.
http://www.citymayors.com/gratis/city_mayors.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *