ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 24-07-2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 24-07-2015

ACTUEELBlatt Leser

FATIH
Maandagavond 20 juli, 18u30. Op het kruispunt Halewijnlaan en de Lode Zielenslaan op de Antwerpse Linkeroever ramt een snelheidsduivel – volgens getuigen, waaronder een politieagent buiten dienst, reed hij meer dan 100 per uur, slalommend tussen andere auto’s – een ander voertuig.
Eén van de slachtoffers, een 38 jarige moeder van twee – is in levensgevaar. De vader van de 23 jarige verkeersbarbaar – een buurtbewoner, gekend voor zijn verkeersvandalisme – komt zich te midden van de ellende moeien. ‘Mijn zoon was in zijn recht’ brieste hij de politie toe, die de handtastelijke man amper kan kalmeren. Ook andere familieleden laten zich niet onbetuigd. Hysterische vrouwen, in hobbezakken gehuld, komen de politie mee belagen.
Zoonlief betoont zelf evenmin enige vorm van interesse in zijn zieltogend slachtoffer. Zelf heeft hij geen verwondingen. Hij is meer bekommerd om zijn auto, een gloednieuwe GOLF R. Topsnelheid: 250 km/uur. Kan in vier seconden van nul naar 100 per uur. Kostprijs : 43 000 euro.
De gepersonaliseerde nummerplaat ervan luidt FATIH I.
Fatih is Turks, en staat voor veroveraar. Het was de bijnaam voor Sultan Mehmet II, die de Christenen van Constantinopel afslachtte in 1453.
Dit als gepersonaliseerde nummerplaat kiezen is zoiets als voor Führer opteren, en ermee in Israël mensen van hun sokken te gaan rijden. Het geeft weer met welke intenties men de baan op gaat. Welk dedain men etaleert t.o.v. de medeburgers.
Wil iemand ons van dit uitschot verlossen aub?
***
Reactie:1.-  Op L.O. krioelt het van dit OCMW-uitschot met dure wagens en een uitschot dat wij dan nog veelal, logement en onderhoud verschaffen.  Raak niet aan hun rechten en niet rechten want dan krijgt men de ganse gemeenschap op de hals. 2.-  Ergens moet het opvangen van al dat krapuul wel een lucratief kantje hebben voor de overheid.  Het is toch weinig bevatbaar voor een gezond boerenverstand dat men die ganse opvang ten laste legt van de autochtone burger.LvH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *