ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 23/11/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 23/11/2015

ACTUEEL

HEET VAN DE NAALD

Doekje voor het bloeden

Heeft U ook een reflux-opstoot telkens U een bedekte klodder door de straat ziet waggelen? U kent ze wel: moslima’s met logge voeten die doen denken aan de hoeven van de plompere zoogdieren, derrières die de hangende tuinen van Babylon oneer aandoen en afkolvende boezems voor de terreur van de toekomst. Hun gebalk doet een duivelsaanbidding vermoeden, maar is eigenlijk een langgerekt geweeklaag over hun muilezelfunctie. Wellicht de schuld van het Westen.

In Nederland brulde tijdens de minuut sacrale stilte voor de slachtoffers in Parijs het nageslacht van de profeet er bonk doorheen met een ‘Allahu Akbar’-gerochel. Fijne opvoeding van mama Boerka.
Terwijl een normaal mens zich als moslim beschaamd zou verstoppen achter zowat elk object denkbaar, zie je in het straatbeeld eerder meer gesluierde onbenullen de vleesgeworden arrogantie tentoon spreiden.
Mocht U eventueel in een bui van overdadig goed humeur uw gemoed wat willen temperen, kijk dan zeker naar Muslimporn.com en uw afgrijzen kan niet meer stuk. U zal nog gaan verlangen naar extra boerka’s. Dek dus nooit een bedekte!
Wanneer vraagt iemand eens aan een pro-multiculturele sukkelaar wat hij of zij werkelijk voelt bij deze wandelende tenten, vol van zichzelf en vol van hun vent?
In de media durft niemand het aan om de meest natuurlijke walging hiervoor te uiten. Alle ‘gemekker’ over een vreedzame wereld blijft een doekje voor het bloeden zolang de moslima’s zich vrijwillig onderwerpen aan hun Heer des huizes. Blijkbaar zijn niet enkel de muzelmannen schuldig.

Gerard Van Clapdorp          

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *