ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent Heet van de Naald 22/08/2015 – 't Scheldt

Heet van de Naald 22/08/2015

ACTUEEL IGEKKE EDDY OFRANCUNEUZE ROTZAK?Enige dagen terug was er commotie vanwege een schooldirecteur uit het Gemeenschapsonderwijs (u weet wel ‘wij zijn neutraal en pluralistisch’) die Minister Homans duidelijk maakte dat er geen verschil is tussen leden van de N-VA en leden van de Nazipartij.  Kinderen van N-VA’ers waren bovendien niet welkom in zijn school.
Afgezien van het feit dat de school van de gemeenschap is en geen privébezit dachten wij dat ons onderwijs per definitie open staat voor iedereen.  
Een recht voor ieder kind
.  Niet bij Eddy D. uit Ronse dus, die de lompheid had zijn vulgaire mail met ‘dir‘ te ondertekenen, zodat de identiteit en de publieke functie van deze malloot snel  duidelijk werd.
Tijdens het thuis zitten (mijnheer werd onmiddellijk geschorst) heeft hij een lumineus idee opgebouwd. Homans aanklagen wegens schending  van de privacy. Zijn mail was privé ! In GvA geeft hij nog een woordje uitleg, hou u vast ‘de vader van een N-VA-politicus was een collaborateur. Hij heeft mijn grootvader twee uur lang onder schot gehouden. Dat vergeet ik nooit’.  Fantastisch toch, dat een mens, zo’n twintigtal jaar na de feiten geboren, de kleinkinderen van een reeds overleden mens uit zijn school wil houden omdat hun grootvader een ander eveneens overleden mens – zijnen bompa, ook al dertig jaar dood – zo’n zeventig jaar geleden, in een oorlog die tijdens de eerste helft van de vorige eeuw plaatsvond,  twee uur lang onder schot gehouden zou hebben.  Wat een rancuneuze rotzak, om kinderen af te rekenen op de daden van …. hun grootvaders! Om het oorlogsverleden van zijnen ‘bompa’ zeventig jaar na de feiten nog te gebruiken om de zwaksten in onze samenleving, kinderen, te willen discrimineren. Heeft die man heimwee naar de meest verfoeilijke periode in onze geschiedenis, toen men scholen ‘Jüdenrein‘ trachtte te krijgen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *